• Gračanička 18
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 05:00h
  • Funk / Disco / House
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Sova je jedan od najstarijih klubova u Beogradu. Nalazi se u strogom centru grada u neposrednoj blizini Obilićevog venca, Zelenog venca i Knez Mihailove ulice, na Topličinom Vencu u ulici Gračanička br. 18. Inače, u delu grada poznatom po popularnim mestima noćnog života.

Ko se seća čuvenog kluba Sova s kraja devedesetih godina koji je u to vreme bio najelitniji klub u gradu, obradovaće se jer je na isotom mestu otvoren potpuno novi klub Sova.

Glavne karakteristike kluba Sova su te da se klub sastoji praktično iz više delova koji su povezani i tako zajedno sačinjavaju jednu kompaktnu celinu. Što prostoru daje posebnu draž i originalnost. Sam enterijer je sofisiciran i moderan, rađen je po ugledu na najpoznatije klubove evropskih i svetskih gradova. Sve to zajedno sa vrhunskim ozvučenjem, profesionalnim i ljubaznim osobljem čini atmosferu u klubub pozitivnom i zavodljivom, a sam provod u klubu neyaboravnim. Upravo zato među gostima kluba ima puno stranaca, bilo turista, bilo onih nastanjenih u našem gradu.

Gosti koji jednom dođu obavezno se ponovo vrate jer klub ispunjava njihove visoke kriterijume. Primarni muzički pravac je funky-disco-house uz najtraženije strane i domaće party DJ-eve. Klub radi sredom, petkom i subotom, a svaki dan je priča za sebe. Klub Sova je stecište uglavnom starije populacije. Prosek godina na ovom mestu je 25+.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Sova
Average rating:  
 1 reviews
 by Milena

Dobro mesto skroz


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Sova