• Studentski trg 15
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 04:00h
  • Dance / House / R'n'B
  • 350 Ljudi

Program kluba

ČETVRTAK 26. Oktobar
The Nineties - Alex Tic

PETAK 27. Oktobar
RnB - DJ Marchez

SUBOTA 28. Oktobar
RnB & House

Enterijer

Klub Square se nalazi u samom srcu prestonice, tačnije u ulici Studentski trg broj 15, u neposrednoj blizini Studentskog parka. Ovaj klub predstavlja potpuno novu dimenziju clubbing-a i preti da postane mesto na kojem će se okupljati najveći klaberi grada. Smešten u samom centru svih dešavanja zauzeće vodeće mesto u noćnom životu Beograda.

Ono što izdvaja "Square" od ostalih sličnih mesta je to što nudi "za svakog po nešto", pa će tako posetioci ovog novootvorenog mesta imati prilike da uživaju u raznolikom muzičkom programu od četvrtka do nedelje. Četvrtkom ćete na ovom mestu moći da čujete najpoznatije hitove devedesetih, dok je petak dan za najkvalitetnije house zvuke. Ljubitelji house muzike i njenih srodnika moći će ludo da se provode i subotom, koja je rezervisana za techno house, a nedelja će biti posvećena RnB muzici.

Pored raznovrsnih muzičkih žanrova, "Square" nudi veliki izbor pića, profesionalnu uslugu, najluđe noći u gradu, a ljubaznost osoblja je svakako ono što će vam boravak na ovom mestu učiniti prijatnim. Klub raspolaže šankom, kao i brojnim barskim stolovima, visokim sedenjem i separeima, pa tako uređen ambijent umnogome podseća na klubove u inostranstvu i daje osećaj potpunog šika i glamura.

U zavisnosti od vaših želja, klub Square vam može pružiti sve i postaće vaše novo omiljeno mesto za izlazak i nezaboravne provode. Kapaciteta je 350 ljudi, pa za svoje mesto nećete morati da brinete, jer za prave klabere željne vrhunskog provoda uvek ima mesta. Uživaćete četiri dana u nedelji, od ponoći pa sve do 4 sata ujutru.

Novi standardi na domaćoj klupskoj sceni, uzbudljiva i nezapamćena sezona je ono što nam klub Square donosi ove jeseni. Budite deo urbane gradske ekipe koja će ovo mesto učiniti najpopularnijim u gradu i ne propustite sjajnu priliku za spektakularne provode. Dobrodošli su svi oni koji žele da osveže sva svoja čula, iskuse sve čari koje ovo mesto pruža ili jednostavno dožive nešto malo drugačije od ostalih lokala u gradu. Čekamo vas!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Square

Mapa - Klub Square

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed