• Zrenjaninski put 82nj
    Beograd, Palilula
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Stage je potpuno novo mesto u Beogradu. Adresa kluba je Zrenjaninski put 82nj, posle Pancevačkog mosta, pored restorana Exclusive Holl. Kapacitet kluba je 400 gostiju, dok je radno vreme od 22 do 3 sata.

Novoizgrađeni ekskluzivni klub Stage donosi novi vid provoda na naše prostore. Ideja kluba je da postane najveća scena u ovom delu Balkana, što se može očekivati obzirom na kapacitet. Pored scene, klub ima više separea, kao i barske stolove za stajanje. Ambijent je prijatan, a usluga je profesionalna i kvalitetna, tako da su osnovni uslovi za dobar provod obezbeđeni. Eksterijer je raskošan i savremenog dizajna, a najkvalitetniji i najveći izbor pića oduševiće sve posetioce željne dobre zabave. Vlasnici kluba želeli su da otvaranjem ovog lokala stvore jedinstveno mesto za izlazak, do sada neviđeno u Beogradu, sa ludim noćnim provodom, što je dovoljan razlog da posetite ovo mesto i postanete redovni gosti. U nameri da sve ovo ostvare, postavili su visoke standarde.

U opuštajućoj atmosferi serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća, ali i strana pića. Dok se osvežavate Vašim omiljenim pićem, uživajte u najboljoj muzici koji ovi prostori mogu da ponude.

Što se muzičkog dela tiče, možete očekivati najveće zvezde domaće muzike. Raznovrstan muzički program zadovoljiće sve ukuse, čak i one najprobirljivije. Planirano je da klub forsira domaći pop/rock, kao i folk muziku, prvenstveno kroz žive svirke. Nastupi zvezda pred tolikim brojem gostiju garantuju atmosferu za pamćenje.

Stage je otpočeo svoju misiju podizanja beogradskog klabinga na novi nivo, a njihovi gosti biće svedoci svojevrsne revolucije. Raznovrstan program kao i originalnost koja je ponuđena je ono što će Vas uvek oduševiti. Nadajte se mnogim iznenađenjima u budućem periodu!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Stage
Average rating:  
 1 reviews
 by Aleksandra

Dobar klub


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Stage