• Bulevar Nikole Tesle 3
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 00:00h (četvrtkom i vikendom do 04:00h)
  • Disco / Pop
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Sugar and Spice je potpuno novo i jedinstveno mesto u gradu. Klub se nalazi u ulici Bulevar Nikole Tesle 3. Otvoren je svaki dan od 09:00h do ponoći, a četvrtkom i vikendom radi čak do 04:00h ujutru.

Klub Sugar and Spice je koncipiran kao pancake-house sa internacionalnom fusion kuhinjom kreiranom oko palačinki, vafli i puter palačinki. U ponudi ove palačinkarince su slatke i slane kreacije kao i glavno jelo salate i spikes (ražnjići) sa raznim vrstama mesa, povrća i sireva.

Enterijer kluba Sugar and Spice prati opštu tendenciju ovog kluba – biti poseban i jedinstven. Istovremeno moderan i retro, što daje posebnu čar ovom mestu. Preko celog zida se proteže retro-futuristički led ekran veličine 70m2, koji u kombinaciji sa dodatnom rasvetom u klubu, ostavlja bez daha. U prostoru dominiraju i disko kugle kao i veliki šank u čijem se centralnom delu nalazi izdignut pult za Dj-a.

Mesta za sedenje, raspoređena su tako da možete da birate između većih i manjih kožnih separea, koji su dopunjeni kožnim tabureima, tako da niko ne ostane bez mesta za sedenje. Klub poseduje i dva bara sa po 12 mesta, kao i niska sedenja sa kožnim foteljama. Boje koje dominiraju u ambijentu su narandžasta, žuta, crvena i ljubičasta, mada fantastična rasveta dosta utiče na boje. Pop art i nevinost 70ih su tema.

Ono što je najveći problem sličnih mesta u gradu, prevaziđeno je vrhunskom ventilacijom, kao i visoko kvalitetnim ozvučenjem, koje se koristilo na koncertu Rolling Stones-a. Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da inspiriše i pruži osećaj ‘’kao da ste otputovali u neku svetsku metropolu’’ .

Kompletan koktel bar sa najpopularnijim klasičnim koktelima i kreacijama kuće je na raspolaganju gostima. Alkoholni i bezalkoholni napici, sporo ceđeni sokovi I voćni blendovi su takođe u ponudi. Ovde možete naći i najpopularnija vina iz celog sveta sa akcentom na region u okruženju, kao i veliki izbor stranih alkoholnih pića, koje niste imali prilike da probate na ovim prostorima.

Kapacitet kluba Sugar and Spice je 500 ljudi, a usluga je besprekorna i može da se meri sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Pored toga što možete svakodnevno uživati u sjajnoj hrani, koju nigde drugde ne možete naći, kao i velikom izboru pića, u kubu Sugar and Spice tokom cele nedelje možete uživati u odličnom DJ programu, kao I živim svirkama sa jako talentovanim i poznatim bendovima.

Pravo mesto za provod sa dragim osobama je, upravo, klub Sugar and Spice!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Sugar and Spice
Average rating:  
 1 reviews
 by Mladen

Sjajna hrana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Sugar and Spice