• Bulevar Nikole Tesle 3
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 00:00h (četvrtkom i vikendom do 04:00h)
  • Disco / Pop
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Klub Sugar and Spice je potpuno novo i jedinstveno mesto u gradu. Klub se nalazi u ulici Bulevar Nikole Tesle 3. Otvoren je svaki dan od 09:00h do ponoći, a četvrtkom i vikendom radi čak do 04:00h ujutru.

Klub Sugar and Spice je koncipiran kao pancake-house sa internacionalnom fusion kuhinjom kreiranom oko palačinki, vafli i puter palačinki. U ponudi ove palačinkarince su slatke i slane kreacije kao i glavno jelo salate i spikes (ražnjići) sa raznim vrstama mesa, povrća i sireva.

Enterijer kluba Sugar and Spice prati opštu tendenciju ovog kluba – biti poseban i jedinstven. Istovremeno moderan i retro, što daje posebnu čar ovom mestu. Preko celog zida se proteže retro-futuristički led ekran veličine 70m2, koji u kombinaciji sa dodatnom rasvetom u klubu, ostavlja bez daha. U prostoru dominiraju i disko kugle kao i veliki šank u čijem se centralnom delu nalazi izdignut pult za Dj-a.

Mesta za sedenje, raspoređena su tako da možete da birate između većih i manjih kožnih separea, koji su dopunjeni kožnim tabureima, tako da niko ne ostane bez mesta za sedenje. Klub poseduje i dva bara sa po 12 mesta, kao i niska sedenja sa kožnim foteljama. Boje koje dominiraju u ambijentu su narandžasta, žuta, crvena i ljubičasta, mada fantastična rasveta dosta utiče na boje. Pop art i nevinost 70ih su tema.

Ono što je najveći problem sličnih mesta u gradu, prevaziđeno je vrhunskom ventilacijom, kao i visoko kvalitetnim ozvučenjem, koje se koristilo na koncertu Rolling Stones-a. Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da inspiriše i pruži osećaj ‘’kao da ste otputovali u neku svetsku metropolu’’ .

Kompletan koktel bar sa najpopularnijim klasičnim koktelima i kreacijama kuće je na raspolaganju gostima. Alkoholni i bezalkoholni napici, sporo ceđeni sokovi I voćni blendovi su takođe u ponudi. Ovde možete naći i najpopularnija vina iz celog sveta sa akcentom na region u okruženju, kao i veliki izbor stranih alkoholnih pića, koje niste imali prilike da probate na ovim prostorima.

Kapacitet kluba Sugar and Spice je 500 ljudi, a usluga je besprekorna i može da se meri sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Pored toga što možete svakodnevno uživati u sjajnoj hrani, koju nigde drugde ne možete naći, kao i velikom izboru pića, u kubu Sugar and Spice tokom cele nedelje možete uživati u odličnom DJ programu, kao I živim svirkama sa jako talentovanim i poznatim bendovima.

Pravo mesto za provod sa dragim osobama je, upravo, klub Sugar and Spice!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Sugar and Spice