• Ada Ciganlija, lokal br. 9
    Beograd, Čukarica
  • 00:00h - 24:00h
  • Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Sunset je jedan od najposećenijih multifunkcionalnih objekata na Adi Ciganliji, prelepe oaze na jezeru.

Klub Sunset postoji više od jedne decenije i za svo to vreme je iz godine u godinu neprestano napredovao.

Vlasnici kluba Sunset su difovci tako da bogat sportski sadržaj ne izostaje, a klub je neretko centar sportskih zbivanja. Klub Sunset je organizovao škole plivanja, rolera, ali i ronjenja. Klub Sunset je ujedno i bazna stanica ronilačkog kluba Svet Ronjenja.

Klub Sunset ima i dečje igralište tako da je preko dana pogodan za sve uzraste.

Klub Sunset nedugo posle otvaranja iz sezonskog prelazi u celogodišnji klub sa ambijentom tople zimske kuće i atraktivnim otvorenim ognjištem na sredini lokala koje je ujedno i sistem za grejanje i mesto gde se spremaju specijaliteti ispod sača. Što znači da se u sastavu kluba Sunset nalazi i restoran koji ima široku ponudu razovrsnih ukusnih jela, ali i poslastica. Pravi kuriozitet je da klub Sunset ima i dostavu hrane sa svog menija pod nazivom Sunset Halo Kašika.

Predivno uređena plaža kluba Sunset je idealno mesto sa kog se najbolje može posmatrati zalazak sunca - Sunset, po kome je čitavo mesto dobilo naziv.

Uveče se klub Sunset od mirnog mesta za uživanje i rekreaciju pretvara u pravi noćni klub, a muzika uživo pop i rok orjentacije je prisutna svako veče.

Svih ovih godina klub Sunset se trudio da omogući svojim gostima pre svega udoban i prijatan boravak, a nastojaće na tome i u budućnosti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Sunset
Average rating:  
 1 reviews
 by Sanja

Prelepo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Sunset