• Ilije Garašanina 26-28 (stadion Tašmajdan)
    Beograd, Palilula
  • 00:00h - 05:30h
  • House
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Tash Machine je potpuno novi klub koji se nalazi na sjajnoj lokaciji, u ulici Ilije Garašanina 26-28, kod stadiona Tašmajdan. Smešten na atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, Tash Machine predstavlja osveženje beogradskog klabinga, pre svega svojim neuobičajenim ambijentom. Naime, ovaj moderan klub uređen je u industrijskom stilu i okružen je stenama, pa sa sigurnošću možemo da kažemo da ovakav enterijer kluba Beograd još nije video.

Ovaj jedinstveni ambijent kluba Tash Machine ukrasiće i odgovarajući muzički pravci, pa će tako istinski ljubitelji klabinga moći da se provode uz različite stilove elektronske muzike, deep, funky, club house  i vocal deep zvuke, koje će birati poznati DJ-evi. I ne samo to, Tash Machine je mislio i na ljubitelje domaće muzike, pa možete očekivati i fenomenalna gostovanja renomiranih domaćih bendova.

Ono što će svakako ulepšati vaš boravak na ovom sjajnom mestu i učiniti da se osećate prijatno je, svakako, ljubazno osoblje kluba koje vam je na raspolaganju sa ciljem vašeg maksimalnog uživanja. Profesionalni barmeni ponudiće vam najkvalitetnija pića iz bogate i raznovrsne ponude, a usluga koju ovaj klub nudi je na veoma visokom nivou.

Klub raspolaže barskim stolovima, community stolovima za više od 5 osoba, vip separeima. Ono što se posebno izdvaja kao novina u beogradskom klupskom provodu, a karakteristično je za klub Tash Machine, su vip galerija na prvom nivou i vip private prostorija. Vip galerija nalazi se iznad šanka i igračica, a pogodna je za veći broj ljudi i razne vidove proslava. U okviru vip galerije na raspolaganju vam je lično obezbeđenje i konobar za vaše potrebe. Vip private prostorija poseduje separe i visoko sedenje, svoj zaseban ulaz, a na raspolaganju, takođe, imate obezbeđenje i privatnog konobara. Idealna je za one koji žele provod u klubu uz određenu dozu privatnosti. Pomenute dve pogodnosti jedinstvene su u beogradskom klabingu i nećete ih pronaći ni na jednom drugom mestu.

Radno vreme kluba je od ponoći pa sve do 5.30h, a može da primi čak 500 ljudi! Ovo mesto okupiće urbanu gradsku ekipu, koja zna šta želi od noćnog provoda i koja zna da prepozna pravi kvalitet. Ne propustite šansu da iskusite nešto novo, nešto jedinstveno i nezaboravno, žurku u pravom smislu te reči! Dobrodošli!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Tash Machine
Average rating:  
 1 reviews
 by Luka

Ludilo provod!!! Najbolje nam je ovde bilo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Tash Machine