• Sarajevska 26
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk / House / RNB
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Teatro se nalazi u centru Beograda u neposrednoj blizini Glavne železničke i Glavne autobuske stanice, u ulici Sarajevska br. 26. Svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, posebno izdvojenim VIP delom i svojim drugim navedenim karakteristikama, Teatro klub se izdvaja iz mase sličnih.

Uz to, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima poput čuvene Trumpetmanije, privlači veliki broj kako domaćih tako i inostranih posetilaca koji u klubu ostaju do ranih jutarnjih časova.

Klub Teatro rezervacije - online brzo i lako

Rezervacije su obavezne za sve one koji planiraju da posete Teatro klub. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Teatro klub

Klub Teatro je najveći i najopremljeniji objekat takve vrste u Beogradu. Svojom veličinom, ali i opremljenošću, odličnim ozvučenjem, vrhunskom uslugom i kvalitetnim programom klub Teatro bez problema može da stane rame uz rame sa najvećim i najpoznatijim svetskim diskotekama.

Teatro klub Beograd već dugo vremena važi za simbol noćnog provoda u prestonici i jedan je od retkih koji je ostao dosledan kvalitetnom klabingu, po kojem je i bio prepoznatljiv. U Teatru svakog posetioca očekuje vrhunski provod, sve što je potrebno da ponesete sa sobom jeste dobro raspoloženje, a za ostalo će se pobrinuti najbolji Teatro program.

Opis kluba koji vredi posetiti

Klub se prostire se na četiri nivoa. Od toga su dva rezervisana za konstantan provod, i njihov kapacitet je oko 700 ljudi. Na prvom nivou se nalazi bina, dok je na drugom spratu galerija koja ima sve prednosti VIP dela.

Pored ta dva glavna nivoa klub Teatro poseduje i “chill out” deo u svom foajeu gde u svakom trenutku može biti stotinak ljudi, što ga izdvaja od drugih beogradskih klubova i svrstava rame uz rame sa najpoznatijim svetskim diskotekama.

Teatro Beograd - unikatni enterijer kluba

Pored svega toga klub Teatro je jedini klub na našim prostorima koji sadrži klub u klubu, koji ima zasebnu binu, zaseban šank, zasebno garderobu i zaseban toalet. Taj klub nosi simboličan naziv Mala scena Teatro, i služi za iznajmljivanje za promocije, privatne žurke i proslave. Klub Mala scena ima kapacitet za 300 ljudi.

Kada se glavni deo kluba posmatra sa “chill out” zonom i klubom Mala scena može se reći da je klub Teatro jedina diskoteka u regionu koja se prostire na čak četiri nivoa i koja može da primi preko 1.000 ljudi.

Muzika koja se sluša u Teatro klubu

Kada je muzika u pitanju, u klubu Teatro dominiraju žive svirke poznatih izvođača koje se svaki put završe nezaboravnom žurkom do zore. Tu su i česta gostovanja brojnih zvezda pop i folk muzike sa domaće javne scene, ali i narodnjaci do ranih jutarnjih časova, što sudeći po ogromnoj gužvi u klubu sasvim odgovara zahtevnoj beogradskoj publici.

Ko izlazi u Teatro - najbolja gradska ekipa na jednom mestu

Teatro je već godinama sinonim za najbolji klabing u gradu, pa stoga i ne čudi što se najbolja gradska ekipa za provod okuplja baš u ovom klubu, gde se svaka žurka završava u zoru. Ukoliko želite da budete u društvu najlepših devojaka onda obavezno svratite u Teatro koji je pravo stecište zgodnih i privlačnih devojaka, ali i momaka.

Pored toga, u Teatro često dolaze i poznate ličnosti, koje u VIP separeima uživaju u najboljem provodu u gradu. Beograd noću Teatro preporučuje kao klub koji svojom dugom tradicijom može da posvedoči o kvalitetnom noćnom životu u prestonici i svakako je mesto koje bi trebalo obići.

Lokacija na kojoj se nalazi popularni klub

Teatro je smešten u samom centru Beograda, u neposrednoj blizini mesta koje je oduvek bilo simbol sastajanja, okupljanja i svojevrsni sabirni centar svih onih koji dolaze u Beograd i iz njega odlaze - prostor na kojem se nalaze Glavna železnička i Glavna autobuska stanica.

Nedaleko odatle, u Sarajveskoj broj 26 smešten je klub Teatro, koji danas predstavlja mesto sastajanja i okupljanja najboljih beogradskih klabera i svih onih kojima je imperativ dobar noćni provod.

Parking kod Teatro kluba

Svi oni koji planiraju dolazak u Teatro sopstvenim automobilm trebalo bi da imaju na umu da klub nema svoj privatni parking već da se za potrebe parkiranja vozila koristi ulični parking ispred samog kluba.

To je možda jedan od razloga da u provod krenete taksijem ili nekim drugim prevozom, a s obzirom na atmosferu koja vlada u klubu i vrhunsku ponudu pića koje je na raspolaganju, izlazak u Teatro retko ko završi trezan, pa je definitivno najbolje rešenje da ključeve od automobila ostavite kod kuće.

Klub Teatro Beograd - radno vreme

Teatro otvara vrata svim posetiocima već od 23h, a lud provod zagarantovan je sve do 04h ujutru. Sasvim dovoljno vremena da u najboljem društvu, uz vrhunsku muziku i ambijent koji je stvoren za provod, doživite noć za pamćenje u Beogradu.

Ukoliko želite da iskusite čari najboljeg noćnog provoda u Beogradu i da imate šta da sutradan prepričavate svima koji nisu bili sa vama u Teatru, onda obavezno napravite rezervaciju i uživajte u najboljim žurkama u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Teatro klub
Average rating:  
 1 reviews
 by Filip

Najbolji klub u Beogradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Teatro klub