• Mali Kalemegdan bb
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 03:00h (vikendom do 04:00h)
  • Progressive House
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Terassa Lounge je potpuno novo mesto u Beogradu. Terassa Lounge je idealan spoj lounge bara i noćnog kluba i nalazi se na Kalemegdanu, na mestu nekadašnjeg kluba Le Folie!

Preko dana, klub Terassa je odlično mesto za chill out sa prijateljima, ispijanje koktela u debeloj hladovini sa pogledom na reku. Svakim danom možete iskusiti klub Terassa od 9h do 19h, kada lokal radi kao Caffe & Bar. Zalazak sunca sa neprocenjivim pogledom, meditacija uz deep house... Samo iskustvo se ne može opisati rečima, zato dočekajte ovaj zalazak sunca na Terassi, svakog dana tokom cele nedelje.

Uveče se klub Terassa transformiše u noćni klub na otvorenom sa gostovanjima vrhunskih disk džokeja i najboljim house zvucima, a žurka traje do čak 4h nakon ponoći. Muzika koja dominira u klubu Terassa je raznovrsna, a pretežno se sluša Deep, Funky & Disco House, Progressive House, Mash Up.

Terassa je lounge bar koji noću ima ulogu noćnog kluba gde nastupaju poznati Dj-evi i prave se odlične žurke. Ambijent je prijatan i savršeno se uklapa sa Kalemegdanom. Usluga je profesionalna i kvalitetna a dobar provod posetioca je uobičajena pojava.
Ako želite da imate "kraljevski tretman" posetite klub Terassa u koji se "kunu" poznavaoci dobrog urbanog i gradskog provoda. Kažu da je bez mane. Terassa Lounge je takođe i odličan izbor za sastanak koji će imresionirati svakog.

Eksterijer, odnosno terasa je raskošna, savremenog dizajna, sa jednim od najlepših pogleda na reku. Najkvalitetniji i najveći izbor pića oduševiće sve posetioce željne dobrog provoda.

Klub Terassu posećuje i veliki broj poznatih ličnosti. Tako su sportisti, manekeni, pevači i brojne TV ličnosti redovni gosti ovog lokala. Klub Terasa posećuju pretežno stariji gosti, zato preporučujemo da posetite ovaj mali raj na Kalemegdanu, a potrebno je samo da rezervišete svoje mesto na vreme.

Terassa Lounge, radi svakim danom od 9 do 03:00. Petkom i subotom radno vreme je do 4 sata posle ponoći i ti dani su rezervisani za klubski scenario zabave, dok su ostali dani posvećeni lounge stilu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Terassa
Average rating:  
 1 reviews
 by Tamara

Na nivou sve


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Terassa