• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 05:00h
  • Disco / House
  • 450 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Tilt je zatvoren. Na mestu nekadašnjeg kluba TIlt sada se nalazi  klub Freestyler. 

 

klub Tilt je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i nalazi se na savskom pristaništu u Beton hali.

Posetioce ovog novootvorenog mesta za izlazak očekuje bogat muzički program i brojna iznenađenja.

Izgleda da će ovaj klub zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije zauzeti jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Veliki pult na sredini kluba je epicentar i glavno mesto dešavanja. Maštoviti, savremeni originalni dizajn enterijera kluba Tilt ostaviće vas bez daha.

Mnogo luksuznih detalja i upečatljivi, svojevrsni specifični dizajn ovo mesto čini drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. Unutar kluba dominira puno osvetljenih detalja, a sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta.

Geometrijski stil je ono što preovladava u samom ambijenti, a utisak pri ulasku u Tilt će vas potpuno oduševiti. Imaćete osećaj da se nalazite u nekom dalekom, savremenom dobu.

U klubu Tilt možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Mada, Tilt ne čini samo enterijer, muzika i osoblje – dušu ovog lokala čine posebno njegovi gosti!  Zato ne propustite da budete jedan od njih i osetite atmosferu Tilta i nesvakidašnji provod koji se ovde doživljava.

Klub Tilt je namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, a radi petkom i subotom od ponoći do 05h.

Muzički koncept na kojem će biti zasnovan program kluba Tilt podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske.

Koje god mesto unutar lokala da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja, a klub raspolaže sa šankom, barskim stolovima, visokim sedenjem i separeima...

Tilt je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu, kod Beton hale!

Očekuje vas nešto spektakularno! Čekamo vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Tilt
Average rating:  
 1 reviews
 by andrijana jovic

Fantastican provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Tilt