• Ada Ciganlija, lokal br. 6
    Beograd, Čukarica
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 2000 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Time Out je jedan od najpopularnijih klubova na Adi Ciganliji, i jedan od najpopularnijih klubova uopšte. Klub Time Out se nalazi na Makiškoj strani Ade Ciganlijie i šesti je lokal u nizu. Iako sam naziv Time Out asocira na pauzu i odmor on je u suštini nešto sasvim drugo, mesto dinamičnog i uzavrelog okruženja prepunog dobre atmosfere i odličnog provoda.

Noćni provod u klubu Time Out na Makiškoj strani Ade Ciganlije ogleda se u nezaboravnim živim svirkama, koje iz godine u godinu posećuje na hiljade mladih Beograđana. Gostovanja poznatih izvođača su redovna i u ovom klubu nastupaju neka od najpoznatijih imena beogradskog noćnog života.

Novina od letnje sezone 2013. je i R'n'B veče koje se organizuje svakog utorka. Ostalim danima možete uživati u živim svirkama i narodnjacima do jutra. Klub Time Out radi kao noćni klub čak šest dana u nedelji. Svakog utorka, srede, četvrtak, petka, subote i nedelje.

Pored toga što radi kao noćni klub klub Time Out radi sedam dana u nedelji preko celog dana kao mesto idealno za opuštanje i uživanje u svim blagodetima lepog vremena. U sklopu kluba Time Out nalazi se i kuhinja tako da vam boravak na ovom mestu može biti upotpunjen i sa tog aspekta.

Klub Time Out poseduje veliki zastakljeni deo tako da žurke ne prestaju i kada vremenski uslovi nisu baš najprimereniji.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Time Out
Average rating:  
 1 reviews
 by Marija

Ovde smo se provodili vrh


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Time Out