• Bul. Vojvode Mišića 81b
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Top Night Open je sinonim za izlazak, jedan od prvih klubova i simbol Beograda. Klub Top Night je smešten u ulici Bulevar Vojvode Mišiča 81b, tačnije u srcu ekskluzivnih naselja Senjaka, Dedinja, Košutnjaka, Diplomatskog naselja na 2 km od centra grada, isto toliko od Novog Beograda. Idealna lokacija je još jedan više razlog više da ga posetite.

Preko dana, klub Top Night Open je odlično mesto za chill out sa prijateljima, ispijanje koktela u debeloj hladovini, okružen zelenilom i prelepim fontanama. Uveče se klub Top Night Open transformiše u noćni klub na otvorenom sa gostovanjima vrhunskih domaćih izvođača, a žurka traje do čak 5h nakon ponoći.

U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, visoko sedenje, barski sto ili pult. Kapacitet kluba Top Night Open je 500 ljudi, a usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući maksimalno prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Top Night Open. Očekuje vas veoma ljubazno osoblje koje ispunjava svaku vašu želju, besprekorna usluga i naravno, raspoloženi gosti koji su glavni krivci dobre atmosfere i čitavog doživljaja kluba Top Night Open.

Ambijent je prijatan i savršeno se uklapa sa zelenilom kojim je okružen. Usluga je profesionalna i kvalitetna a dobar provod posetioca je uobičajena pojava. Ako želite da imate "kraljevski tretman" posetite klub Top Night Open u koji se "kunu" poznavaoci kvalitetnig provoda. Kažu da je bez mane.

Najkvalitetniji i najveći izbor pića oduševiće sve posetioce željne dobrog provoda. Klub Top Night Open posećuje i veliki broj poznatih ličnosti. Tako su sportisti, manekeni, pevači i brojne TV ličnosti redovni gosti ovog lokala.

Klub Top Night Open poseduje parking koji gosti kluba mogu besplatno koristiti.

Ali nemojte nam verovati na reč! Dođite i proverite zašto je klub Top Night Open drugačiji od drugih. Uverite se i sami u ono što tvrdimo - provod iz vaših snova ovde nikada ne izostaje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Top Night Open
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Top Night Open