• Bul. Vojvode Mišića 81b
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Top Night je sinonim za izlazak, jedan od prvih klubova i simbol Beograda. Klub Top Night je smešten u ulici Bulevar Vojvode Mišiča 81b, tačnije u srcu ekskluzivnih naselja Senjaka, Dedinja, Košutnjaka, Diplomatskog naselja na 2 km od centra grada, isto toliko od Novog Beograda. Idealna lokacija je još jedan više razlog više da ga posetite.

Pri samom ulasku u klub biće vam jasno da je uloženo mnogo truda i sredstava, da se vodilo računa o svakom detalju. Klub je arhitektonski tako osmišljen da loše mesto jednostavno ne postoji, i uvek možete biti u samom centru dešavanja. U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, vip separe, visoko sedenje, barski sto ili pult. Kapacitet kluba Top Night je 300 ljudi, a usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući maksimalno prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Top Night. Očekuje vas veoma ljubazno osoblje koje ispunjava svaku vašu želju, besprekorna usluga i naravno, raspoloženi gosti koji su glavni krivci dobre atmosfere i čitavog doživljaja kluba Top Night.

U klubu Top Night možete videti dosta poznatih ličnosti sportista, glumaca, pevača i drugih iz sveta srpske estrade. Uz gostovanja najvećih estradnih zvezda moći ćete da se provedete neverovatno, u prijatnom, sofisticiranom ambijentu kluba Top Night, koji pored toga što predstavlja prelepo uređeno i elegantno mesto, dozvoljava vrlo opušten provod i prisnu atmosferu.

Klub Top Night  poseduje parking koji gosti kluba mogu besplatno koristiti.

Ali nemojte nam verovati na reč! Dođite i proverite zašto je klub Top Night drugačiji od drugih. Uverite se i sami u ono što tvrdimo - provod iz vaših snova ovde nikada ne izostaje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Top Night
Average rating:  
 1 reviews
 by Uros

Top lokacija


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Top Night