• Ruzveltova 2
    Beograd, Palilula
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop / Rock
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Tramvaj Pub Beograd predstavlja bastionom kvalitetne rokerske muzike i žive klupske rok svirke. Kultni beogradski klub Tramvaj već skoro dve decenije odoleva vremenu. Smešten u centru grada, u neposrednoj blizini “Vukovog spomenika”, ovaj poznati beogradski klub mesto je odličnog provoda i nezaboravnog druženja. Ovaj pularan pub je naziv dobio po tome što pored njega svaki čas prolazi tramvaj - složićete se da je izuzetno originalno.

Tramvaj Beograd je klub koji je zapravo jedan od najboljih pabova u gradu koji je svoju reputaciju, brend i bazu vernih posetilaca gradio predano tokom godina postojanja i vrhunske usluge. Zbog svega, na sam pomen njegovog imena, redovni gosti imaju samo reči hvale. Neki ga zovu još i Tramvaj bar, a neki čak i Tramvaj kafić.

Tramvaj Beograd rezervacije - brzo i lako do željenog mesta

Klub Tramvaj Beograd ima kapacitet oko 300 ljudi, a s obzirom na to da je reč o jednom od najpopularnijih pabova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Kada je u pitanju klub Tramvaj Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Beograd Noću je obezbedio da uživate i u fotografijama provoda sa ovog mesta, jer svaki put kada naš fotograf poseti Tramvaj slike budu jako zanimljive.

Zašto izaći u Tramvaj pub

Gosti koji izlaze u Tramvaj pub Beograd slušaju domaći i strani rokenrol, vole autentični doživljaj paba kombinovan sa odličnim štimungom koji svojim nastupima prave bendovi u klubu Tramvaj. Još jedan od razloga zašto izaći u Tramvaj pab je i taj što je smešten na odličnoj, dobro poznatoj lokaciji.

Tramvaj Pub Beograd

Raspoloženje koje vlada u klubu Tramvaj Pub je uvek neponovljivo, a energija neizbežno izuzetno pozitivna. Ovde se može iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Tramvaj Pub.

Tramvaj Pub Beograd

Gastronomska ponuda je prilično fina, pa imate priliku da uživate u njoj u sjajnoj klopici, a prolazno vreme za koje ćete biti usluženi više je nego dobro. Osam vrsta svežeg i idealno rashlađenog točenog piva uz krilca u bafalo ili BBQ sosu su idealan izbor. Takođe, u ponudi imate veliki izbor burgera, čijim se kvalitetom menadžment ovog kluba posebno ponosi. Tako da je Tramvaj meni poprilično raznovrstan, a ujedno je i povoljan. Kada je reč o piću Tramvaj cenovnik je pristupačan svačijem džepu jer su cene na jako niskom nivou.

Klub Tramvaj Beograd - opis omiljenog paba

Klub Tramvaj Beograd otvara svoja vrata ljubiteljima dobrog piva, veselog društva i kvalitetne muzike kao detaljno renoviran i osvežen novim idejama. Pored jedinstvene ponude paba, tu je i najbogatiji doručak-meni u gradu, kao i čaša omiljenog pića uz koju se u ponudi nalazi autentična brza hrana.

Pored sjajnog ozvučenja i ambijentalne rasvete koja se uklapa u tematiku lokala, Tramvaj Pub je opremljen i besplatnim WiFi internetom, lako pristupačnim utičnicama i 9 LED televizora za prenose vaših omiljenih sportskih dešavanja.

Enterijer kluba Tramvaj - kombinacija starog i novog

Autentični izgled pabova očitava se i u enterijeru koji ima Tramvaj klub. Ipak, izgled je prilagođen i modernom okruženju, pa otuda ne čudi da je renoviranjem prostor osvežen tako da se savršeno kombinuje staro i novo. Prostranost kluba, koji sadrži centralni šank, stolove i stolice koje ga okružuje, omogućava i prostor za igranje, ali i za odmor i uživanje.

Muzika Tramvaj paba - žive svirke urbanih bendova

U klubu Tramvaj Pub možete uživati u urbanim živim svirkama svake večeri. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju, i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Klub Tramvaj program bazira na bendovim koji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak.

Tramvaj Pub Beograd

Ko izlazi u klub Tramvaj

Posetioci kluba Tramvaj su ljubitelji dobrog piva, akustične ili električne urbane žive svirke, koji žele da uživaju u autentičnoj atmosferi. Zbog toga ne čudi da u istom ritmu uživaju i poslovni ljudi i omladina, jer su gosti kluba Tramvaj svi oni koji uživaju u dobroj svirci i odličnoj hrani i piću.

Tramvaj Pub Beograd

Međutim, interesantno je da radi i preko dana kao Tramvaj kafić, pa ga iz tog razloga posećuje i veliki broj studenata na pauzi između dva predavanja obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi veliki broj fakulteta. Tako da za Tramvaj Vukov Spomenik koji se nalazi pored ima adekvatnu asocijaciju na studente. A oni preko dana mogu uživati kako u zimskom periodu, tako i kada je lepo vreme zbog toga što ovo mesto poseduje i prostranu baštu.

Tramvaj Vukov Spomenik - Lokacija kluba

Pab Tramvaj nalazi se na dobrom poznatoj adresi Ruzveltova 2, na jednoj od najprometnijih raskrsnica Beograda - kod popularne "Žagubice". Sa pogledom na Vukov spomenik i okolne tehničke fakultete, ovaj klub odlično je pozicioniran i povezan sa brojnim delovima grada.

Parking paba Tramvaj

Za sve one koji svojim kolima izlaze u provod i pitaju se gde mogu da ostave svoj automobil dok se provode u klubu Tramvaj bar, garaža Vukov spomenik nalazi se u neposrednoj blizini, odmah preko puta kluba. Ova lokacija je svim ljubiteljima klubova u Beogradu odlično poznata, a za sve one koji žele da se provedu uz čašicu ili dve, gradski ili taksi prevoz je odlično rešenje.

Radno vreme - klub Tramvaj bar

Klub Tramvaj Pub otvoren je svaki dan od 8:00h, do čak 1 sat iza ponoći. Kada su u pitanju rezervacije Tramvaj nudi širok izbor mesta - možete da birate između šanka, barskog stola i niskog sedenja. U klubu Tramvaj Pub loše mesto ne postoji, kao ni loš provod, zato brzo rezervišite svoje mesto u ovom fenomenalnom klubu. Ono što je bitno i što trebate da znate kada planirate izlazak na ovo mesto je to da Tramvaj rezervacije na uslovljava potrošnjom.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tramvaj Pub
Average rating:  
 1 reviews
 by 11savic

Najbolje zurke uvece, a i super je mesto za dnevno druzenje sa prijateljima


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Tramvaj Pub