• Ruzveltova 2
    Beograd, Palilula
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop / Rock
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kultni beogradski klub Tramvaj već 16 godina Tramvaj Pub predstavlja bastion kvalitetne muzike i žive klupske svirke. Smešten u centru grada, u neposrednoj blizini “Vukovog spomenika”, ovaj poznati beogradski klub mesto je odličnog provoda i nezaboravnog druženja.

Tramvaj Beograd je klub je jedan od najboljih pabova u gradu koji je svoju reputaciju, brend i bazu vernih posetilaca gradio predano tokom godina postojanja i vrhunske usluge. Zbog svega, na sam pomena imena Tramvaj, redovni gosti imaju samo reči hvale.

Tramvaj Beograd rezervacije - brzo i lako do željenog mesta

Klub tramvaj Beograd ima kapacitet oko 300 ljudi, a s obzirom na to da je reč o jednom od najpopularnijih pabova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Kada je u pitanju klub Tramvaj Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Tramvaj pub

Gosti koji izlaze u Tramvaj pub slušaju domaći i strani rokenrol, vole autentični doživljaj paba kombinovan sa odličnim štimungom koji svojim nastupima prave bendovi u klubu Tramvaj. Još jedan od razloga zašto izaći u Tramvaj pab je i taj što je smešten na odličnoj, dobro poznatoj lokaciji.

Raspoloženje koje vlada u klubu Tramvaj Pub je uvek neponovljivo, a energija neizbežno izuzetno pozitivna. Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Tramvaj Pub.

Gastronomska ponuda je prilično fina, pa imate priliku da uživate u njoj sjajnoj klopici, a prolazno vreme za koje ćete biti usluženi više je nego dobro. Osam vrsta svežeg i idealno rashlađenog točenog piva uz krilca u bafalo ili BBQ sosu su idealan izbor. Takođe, u ponudi imate veliki izbor burgera, čijim se kvalitetom menadžment ovog kluba posebno ponosi.

Klub Tramvaj Beograd - opis omiljenog paba

Klub Tramvaj Beograd otvara svoja vrata ljubiteljima dobrog piva, veselog društva i kvalitetne muzike kao detaljno renoviran i osvežen novim idejama. Pored jedinstvene ponude paba, tu je i najbogatiji doručak-meni u gradu, kao i čaša omiljenog pića uz koju se u ponudi nalazi autentična brza hrana.

Pored sjajnog ozvučenja i ambijentalne rasvete koja se uklapa u tematiku lokala, Tramvaj Pub je opremljen i besplatnim WiFi internetom, lako pristupačnim utičnicama i 9 LED televizora za prenose vaših omiljenih sportskih dešavanja.

Enterijer kluba Tramvaj - kombinacija starog i novog

Autentični izgled pabova očitava se i u enterijeru kluba Tramvaj. Ipak, izgled je prilagođen i modernom okruženju, pa otuda ne čudi da je renoviranjem prostor osvežen tako da se savršeno kombinuje staro i novo. Prostranost kluba, koji sadrži centralni šank, stolove i stolice koje ga okružuje, omogućava i prostor za igranje ali i za odmor i uživanje.

Muzika Tramvaj paba - žive svirke urbanih bendova

U klubu Tramvaj Pub možete uživati u urbanim živim svirkama svake večeri. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju, i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Klub Tramvaj program bazira na bendovim koji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak.

Ko izlazi u klub Tramvaj

Posetioci kluba Tramvaj su ljubitelji dobrog piva, akustične ili električne urbane žive svirke, koji žele da uživaju u autentičnoj atmosferi. Zbog toga ne čudi da u istom ritmu uživaju poslovni ljudi ili mladi studenti, jer su gosti kluba Tramvaj svi oni koji uživaju u dobroj svirci i odličnoj hrani i piću.

Lokacija kluba Tramvaj

Pab Tramvaj nalazi se na dobrom poznatoj adresi Ruzveltova 2, na jednoj od najprometnijih raskrsnica Beograda - kod popularne "Žagubice". Sa pogledom na Vukov spomenik i okolne tehničke fakultete, ovaj klub odlično je pozicioniran i povezan sa brojnim delovima grada.

Parking paba Tramvaj

Za sve one koji svojim kolima izlaze u provod i pitaju se gde mogu da ostave svoj automobil dok se provode u klubu Tramvaj, garaža Vukov spomenik nalazi se u neposrednoj blizini, odmah preko puta kluba. Ova lokacija je svim ljubiteljima klubova u Beogradu odlično poznata, a za sve one koji žele da se provedu uz čašicu ili dve, gradski ili taksi prevoz je odlično rešenje.

Radno vreme - klub Tramvaj

Klub Tramvaj Pub otvoren je svaki dan od 8:00h , do čak 1 sat iza ponoći. Kada su u pitanju rezervacije Tramvaj nudi širok izbor mesta - možete da birate između šanka, barskog stola, niskog sedenja ili separea. U klubu Tramvaj Pub loše mesto ne postoji, kao ni loš provod, zato brzo rezervišite svoje mesto u ovom fenomenalnom klubu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Tramvaj Pub