• Ruzveltova 2
    Beograd, Palilula
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop / Rock
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Tramvaj Pub Beograd predstavlja bastionom kvalitetne rokerske muzike i žive klupske rok svirke. Kultni beogradski klub Tramvaj već skoro dve decenije odoleva vremenu. Smešten u centru grada, u neposrednoj blizini “Vukovog spomenika”, ovaj poznati beogradski klub mesto je odličnog provoda i nezaboravnog druženja. Ovaj pularan pub je naziv dobio po tome što pored njega svaki čas prolazi tramvaj - složićete se da je izuzetno originalno.

Tramvaj Beograd je klub koji je zapravo jedan od najboljih pabova u gradu koji je svoju reputaciju, brend i bazu vernih posetilaca gradio predano tokom godina postojanja i vrhunske usluge. Zbog svega, na sam pomen njegovog imena, redovni gosti imaju samo reči hvale. Neki ga zovu još i Tramvaj bar, a neki čak i Tramvaj kafić.

Tramvaj Beograd rezervacije - brzo i lako do željenog mesta

Klub Tramvaj Beograd ima kapacitet oko 300 ljudi, a s obzirom na to da je reč o jednom od najpopularnijih pabova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Kada je u pitanju klub Tramvaj Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Beograd Noću je obezbedio da uživate i u fotografijama provoda sa ovog mesta, jer svaki put kada naš fotograf poseti Tramvaj slike budu jako zanimljive.

Zašto izaći u Tramvaj pub

Gosti koji izlaze u Tramvaj pub Beograd slušaju domaći i strani rokenrol, vole autentični doživljaj paba kombinovan sa odličnim štimungom koji svojim nastupima prave bendovi u klubu Tramvaj. Još jedan od razloga zašto izaći u Tramvaj pab je i taj što je smešten na odličnoj, dobro poznatoj lokaciji.

Tramvaj Pub Beograd

Raspoloženje koje vlada u klubu Tramvaj Pub je uvek neponovljivo, a energija neizbežno izuzetno pozitivna. Ovde se može iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Tramvaj Pub.

Tramvaj Pub Beograd

Gastronomska ponuda je prilično fina, pa imate priliku da uživate u njoj u sjajnoj klopici, a prolazno vreme za koje ćete biti usluženi više je nego dobro. Osam vrsta svežeg i idealno rashlađenog točenog piva uz krilca u bafalo ili BBQ sosu su idealan izbor. Takođe, u ponudi imate veliki izbor burgera, čijim se kvalitetom menadžment ovog kluba posebno ponosi. Tako da je Tramvaj meni poprilično raznovrstan, a ujedno je i povoljan. Kada je reč o piću Tramvaj cenovnik je pristupačan svačijem džepu jer su cene na jako niskom nivou.

Klub Tramvaj Beograd - opis omiljenog paba

Klub Tramvaj Beograd otvara svoja vrata ljubiteljima dobrog piva, veselog društva i kvalitetne muzike kao detaljno renoviran i osvežen novim idejama. Pored jedinstvene ponude paba, tu je i najbogatiji doručak-meni u gradu, kao i čaša omiljenog pića uz koju se u ponudi nalazi autentična brza hrana.

Pored sjajnog ozvučenja i ambijentalne rasvete koja se uklapa u tematiku lokala, Tramvaj Pub je opremljen i besplatnim WiFi internetom, lako pristupačnim utičnicama i 9 LED televizora za prenose vaših omiljenih sportskih dešavanja.

Enterijer kluba Tramvaj - kombinacija starog i novog

Autentični izgled pabova očitava se i u enterijeru koji ima Tramvaj klub. Ipak, izgled je prilagođen i modernom okruženju, pa otuda ne čudi da je renoviranjem prostor osvežen tako da se savršeno kombinuje staro i novo. Prostranost kluba, koji sadrži centralni šank, stolove i stolice koje ga okružuje, omogućava i prostor za igranje, ali i za odmor i uživanje.

Muzika Tramvaj paba - žive svirke urbanih bendova

U klubu Tramvaj Pub možete uživati u urbanim živim svirkama svake večeri. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju, i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Klub Tramvaj program bazira na bendovim koji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak.

Tramvaj Pub Beograd

Ko izlazi u klub Tramvaj

Posetioci kluba Tramvaj su ljubitelji dobrog piva, akustične ili električne urbane žive svirke, koji žele da uživaju u autentičnoj atmosferi. Zbog toga ne čudi da u istom ritmu uživaju i poslovni ljudi i omladina, jer su gosti kluba Tramvaj svi oni koji uživaju u dobroj svirci i odličnoj hrani i piću.

Tramvaj Pub Beograd

Međutim, interesantno je da radi i preko dana kao Tramvaj kafić, pa ga iz tog razloga posećuje i veliki broj studenata na pauzi između dva predavanja obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi veliki broj fakulteta. Tako da za Tramvaj Vukov Spomenik koji se nalazi pored ima adekvatnu asocijaciju na studente. A oni preko dana mogu uživati kako u zimskom periodu, tako i kada je lepo vreme zbog toga što ovo mesto poseduje i prostranu baštu.

Tramvaj Vukov Spomenik - Lokacija kluba

Pab Tramvaj nalazi se na dobrom poznatoj adresi Ruzveltova 2, na jednoj od najprometnijih raskrsnica Beograda - kod popularne "Žagubice". Sa pogledom na Vukov spomenik i okolne tehničke fakultete, ovaj klub odlično je pozicioniran i povezan sa brojnim delovima grada.

Parking paba Tramvaj

Za sve one koji svojim kolima izlaze u provod i pitaju se gde mogu da ostave svoj automobil dok se provode u klubu Tramvaj bar, garaža Vukov spomenik nalazi se u neposrednoj blizini, odmah preko puta kluba. Ova lokacija je svim ljubiteljima klubova u Beogradu odlično poznata, a za sve one koji žele da se provedu uz čašicu ili dve, gradski ili taksi prevoz je odlično rešenje.

Radno vreme - klub Tramvaj bar

Klub Tramvaj Pub otvoren je svaki dan od 8:00h, do čak 1 sat iza ponoći. Kada su u pitanju rezervacije Tramvaj nudi širok izbor mesta - možete da birate između šanka, barskog stola i niskog sedenja. U klubu Tramvaj Pub loše mesto ne postoji, kao ni loš provod, zato brzo rezervišite svoje mesto u ovom fenomenalnom klubu. Ono što je bitno i što trebate da znate kada planirate izlazak na ovo mesto je to da Tramvaj rezervacije na uslovljava potrošnjom.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Tramvaj Pub