• Pariska 1
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 05:00h
  • Hip-Hop / RnB / Trap
  • 550 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Underground je zatvoren. Na mestu nekadašnjeg kluba Underground sada se nalazi klub Rush

 

Klub Underground se nalazi u centru grada, na adresi Pariska 1.  Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskog provoda, najboljih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane Dj-eve, onda je klub Underground pravo mesto za vas.

Klub Underground je jedno novo, opušteno, a opet urbano mesto koje će umnogome podsećati na klubove u inostranstvu. Enterijer je minimalistički, a posebnu draž mestu da je činjenica da je klub bukvalno uzidan u Kalemegdansku tvrđavu.

Odlična usluga na visokom nivou, veliki izbor pića, najluđe noći u gradu i sve ono što dolikuje jednom klubu urbanom klubu - sve to i mnogo više ima klub Underground.

Takođe, treba pomenuti i ekipu okupljenu oko kluba Undergound, sve one koji ulažu u čitav koncept ovog kultnog beogradskog mesta, a na kraju, i same goste, koji znaju da odaberu ono najbolje što prestonica pruža.

Muzički pravci koji će dominirati u klub Underground su hip-hop, r'n'b i trap, malo komercijale i najnovijih hitova. Iz kluba Underground upravo i ističu veliko poštovanje gostiju i dovođenje njihovog provoda do samog vrhunca.

Klub Underground za svakog ima po nešto, a daje sve! Nemojte više biti u dilemi, jer klub Underground je pravo mesto za vas. Pogotovu što je kapacitet ovog kluba do 550 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete.

Koje god mesto unutar kluba Underground da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja. Klub raspolaže sa šankom, barskim stolovima i visokim sedenjem.

Sve u svemu, ispred nas je uzbudljiva i nezapamćena sezona, koja će definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klupskoj sceni.

Ovo mesto okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika uz koju se đuska do jutra.

Ne propustite šansu da iskusite nešto novo, nešto nezaboravno, žurku u pravom smislu te reči!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Underground
Average rating:  
 1 reviews
 by nevena

Lepo smo se ovde provodili, steta sto ne radi vise


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Underground