• Studentski trg 15
    Beograd, Stari grad
  • 22:30h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Vanila se nalazi u samom centru Beograda.

Svakako jedan od zanimljivih detalja je taj da je klub Vanilla jedan od retkih klubova u Beogradu koji nikada nije menjao svoj naziv. Zapravo od svog osnivanja, sada već davne 2006. godine, pa sve do danas je pod istim imenom u centru mnogih dešavanja.

Već pri samom ulasku u klub može se primetiti da je mnogo truda i sredstava uloženo u izradu svakog detalja. Sofisticirani enterijer i klijentela koja se uklapa u neponovljivi šarm ovog mesta čine klub Vanilla vrednim dolaska. Ovde možete doživeti noćni provod na najlepši način! Preovlađuju zlatna i crna boja, ima dosta barskih stolova, a najinteresantniji su ogromni, a niski kožni separei koji primaju 15-20 osoba. Klub je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem.

Klub je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta. Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili u klubu. U klubu Vanilla se često mogu videti poznate ličnosti iz sveta sporta, filma, muzike, menadžeri i vlasnici velikih kompanija, kao i ostali uspešni ljudi iz svih oblasti javnog života.

Žive svirke sa velikim gostovanjima su karakteristika kluba Vanilla. Tri dana nedeljnog programa, uz poznate izvođače nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Godišta za ulaz - muškarci 21+, devojke 18+.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Vanilla
Average rating:  
 1 reviews
 by ana

klub moje mladosti


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Vanilla