• Makedonska 4
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock
  • 600 Ljudi

Program kluba

NEDELJA 28. Februar
09h-14h

PONEDELJAK 01. Mart
09h-20h

UTORAK 02. Mart
09h-20h

SREDA 03. Mart
09h-20h

ČETVRTAK 04. Mart
09h-20h

PETAK 05. Mart
09h-20h

SUBOTA 06. Mart
09h-14h

Klub Wurst Platz nalazi se u samom centru gradu, na adresi Makedonska 4. Ovo fenomenalno mesto u strogom centru srpske prestonice nudi vam uživanje na vrhunskom nivou, kao i mogućnost da iskusite čaroliju dobrog ukusa i urbanog zadovoljstva.

Wurst Platz rezervacije - online brzo i lako

Rezervacije su obavezne za sve one koji planiraju izlazak u Wurst Platz bar. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Wurst Platz bar Beograd

Dobra atmosfera, prijatan ambijent, vrhunska usluga i fenomenalna zabava tokom čitavog dana samo su neki od razloga, koji su čini nam se, i više nego dovoljni da obavezno posetite ovo mesto i lično se uverite u sve što pruža.

Klub Wurst Platz takođe u svojoj ponudi ima i brojne specijalitete, pa slobodno možemo reći da predstavlja target dobrih ukusa, bilo da se odlučite za doručak, ručak ili večeru. Restoran je otvoren do kasnih večernjih sati, tako da za ukusan obrok nikada nije kasno.

Pored toga, svakodnevno vas očekuju i žive svirke fantastičnih bendova, a bogata ponuda od preko 100 vrsta piva upotpuniće vaš boravak na ovom sjajnom mestu u srcu Beograda. Zbog toga Wurts Platz Beograd noću smatra jednim od mesta koje morate posetiti.

Opis kluba Wurst Platz -  urbani distrikt za urbane posetioce

Interesantna činjenica u vezi sa ovim mesto je i to da je klub centralni deo malog urbanog distrikta, radnog naziva “Urban Platz” u kom se neguje RNR kultura. Uz klub, tu su “Tattoo Platz” za ljubitelje crteža i boje na koži, i “Moto Platz” zadužen za modifikovanje i ulepšavanje dvotočkasa. U okviru “Urban Platz”-a možete kupiti garderobu ili nakit koji odgovara ovom stilu.

Enterijer popularnog kluba koji ćete sigurno voleti

Klub Wurst Platz se sastoji od dve potpuno odvojene scene: “Hell”, kapaciteta 400 ljudi i “Heaven”, kapaciteta 200 ljudi, a ono što je sjajno kada je ovaj klub u pitanju je to da se on veoma lako transformiše u zavisnosti od potreba.

Od dnevne varijante za privatne i poslovne ručkove, do klupske, večernje varijante sa visokim sedenjem i barskim stolovima. Obe scene imaju zaseban dugacki sank i pultove.

Muzika koja se sluša u klubu Wurst Beograd

Wurts Platz Beograd je klub koji favorizuje pop i rock muziku, a ono po čemu je prepoznatljiv i omiljen među ljubiteljima tog žanra jesu žive svirke najboljih gradskih bendova. Wurts Platz program osmišljen je tako da zadovolji afinitete publike koja izlazi na ovo mesto, stoga ne čudi zbog čega su onda najveselije žurke baš u Wurts-u.

Ko izlazi u klub Wurst

Beogradski klubovi generalno okupljaju najbolje gradske ekipe, kao i najlepše devojke koje svojom atraktivnošću unose dodatni sjaj i glamur u ionako prekrasne objekte. Takav slučaj je i sa Wurst klubom, stoga svi oni koji žele da budu viđeni u urbanom gradskom društvu znaju gde treba da se upute.

Wurst Platz Beograd je mesto dobrog druženja, najboljih svirki i ludog provoda do ranog jutra, pa tako ljubitelji svega navedenog baš u baru Wurst traže beg od dosadnih noći, znajući da se svaki izlazak u ovaj klub završi veselom avanturom.

Lokacija na kojoj je smešten Wurst bar

Wurst Platz bar nalazi se u strogom centru grada, u Makedonskoj broj 4, opština Stari Grad. Smešten u središtu svih najvažnijih gradskih dešavanja klub Wurst Platz se od smaog početka pozicionirao na vrhu liste mesta koje nikako ne biste smeli da zaobiđete ako ste u ovom delu grada.

Parking u blizini bara Wurst Platz

Sam Wurst Platz klub nema svoj parking, ali u neposrednoj blizini postoji nekoliko javnih garaža i parking mesta gde zainteresovani posetioci mogu ostaviti svoj automobil dok uživaju u ovom prelepom klubu.

Ukoliko planirate da degustirate raznovrsnu ponudu pića u Wurts Platz-u onda svakako preskočite vožnju i posetite ovo mesto alternativnim načinom prevoza.

Wurst Platz - radno vreme kluba

Radno vreme kluba Wurst Platz je od 9h ujutru, pa sve do 1 sat iza ponoći, a vikendom do 3h. Odlična atmosfera i prijatan ambijent ovog kluba očaraće vas i pružiti maksimalni užitak koji ćete pamtiti do kraja života.

Uz adekvatnu rezervaciju do svog mesta dolazite kao od šale, zato nabacite osmeh na lice i uživajte u svim čarima koje vam pruža Wurst Platz! Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Wurst Platz