• Makedonska 4
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock
  • 600 Ljudi

Program kluba

SREDA 20. Mart
Dobri Sin Bane (heaven scena); Balašević Tribute (hell scena)

ČETVRTAK 21. Mart
Džepovi (heaven scena)

PETAK 22. Mart
Funked Up

SUBOTA 23. Mart
Vukašin Brajić i DJ Alek

NEDELJA 24. Mart
Amy Winehouse Tribute

Klub Wurst Platz nalazi se u samom centru gradu, na adresi Makedonska 4. Ovo fenomenalno mesto u strogom centru srpske prestonice nudi vam uživanje na vrhunskom nivou, kao i mogućnost da iskusite čaroliju dobrog ukusa i urbanog zadovoljstva.

Klub Wurst Platz se sastoji od dve potpuno odvojene scene: “Hell”, kapaciteta 400 ljudi i “Heaven”, kapaciteta 200 ljudi, a ono što je sjajno kada je ovaj klub u pitanju je to da se on veoma lako transformiše u zavisnosti od potreba. Od dnevne varijante za privatne i poslovne ručkove, do klupske, večernje varijante sa visokim sedenjem i barskim stolovima. Obe scene imaju zaseban dugacki sank i pultove.

Interesantna ćinjenica je i to da je klub centralni deo malog urbanog distrikta, radnog naziva “Urban Platz” u kom se neguje RNR kultura. Uz klub, tu su "Tattoo Platz” za ljubitelje crteža i boje na koži, i “Moto Platz” zadužen za modifikovanje i ulepšavanje dvotočkasa. U okviru “Urban Platz”-a možete kupiti garderobu ili nakit koji odgovara ovom stilu.

Klub Wurst Platz takođe u svojoj ponudi ima i brojne specijalitete, pa slobodno možemo reći da predstavlja target dobrih ukusa, bilo da se odlučite za doručak, ručak ili večeru. Restoran je otvoren do kasnih večernjih sati, tako da za ukusan obrok nikada nije kasno. Pored toga, svakodnevno vas očekuju i žive svirke fantastičnih bendova, a bogata ponuda od preko 100 vrsta piva upotpniće vaš boravak na ovom sjajnom mestu u srcu Beograda.

Radno vreme kluba Wurst Platz je od 9h ujutru, pa sve do 1 sat iza ponoći, a vikendom do 3h. Uz adekvatnu rezervaciju do svog mesta dolazite kao od šale, zato nabacite osmeh na lice i uživajte u svim čarima koje vam pruža Wurst Platz! Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Wurst Platz

Mapa - Klub Wurst Platz