• Kej Oslobođenja bb (ispod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 450 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Amsterdam možete pronaći ukoliko krenete Zemunskim kejom, na obali Dunava. Smešten na adresi Kej Oslobođenja bb, splav Amsterdam predstavlja vrhunski koncept provoda na vodi tokom noći, dok je preko dana idealan za opuštanje sa prijateljima. Ovo mesto, sa drugogodišnjom tradicijom, u obe varijante, i dnevnoj i noćnoj, pružiće Vam maksimalno uživanje.

Ušuškan prostor na fenomenalnoj lokaciji, prihvatljive cene pića i uvek raspoloženo osoblje jedni su od glavnih aduta "Amsterdama". Na ovom mestu imaćete prilike da uživate u kvalitetnim nastupima domaćih pevača i bendova koji će Vas zabavljati u periodu od 23h pa sve do četiri sata iza ponoći. Spoj kluba i splava na reci idealan je u letnjem periodu, međutim ovakav koncept provda postao je veoma popularan i tokom zimske sezone. Ovo mesto odiše odličnom atmosferom i namenjeno je svima koji su željni dobrog provoda. Prelep ambijent "Amsterdama", prijatno i veoma profesionalno osoblje, kvalitetan muzički program i sjajna atmosfera su dobar razlog zasto baš ovaj splav treba posetiti. Zabava koja vas čeka na ovom autentičnom mestu je neponovljiva.

Enterijer ovog kluba je tako koncipiran da ne postoji loše mesto, gde god da se nalazili uvek kao da ste u centru svih zbivanja, što provod na ovom splavu svakako čini vrhunskim. Klub raspolaže pultom, barskim stolovima, kao i visokim sedenjem i separeima, a za mesto ne morate da brinete jer je kapacitet 450 ljudi.

Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste prave klubske atmosfere i želite da čujete najbolje domaće izvođače i hitove, onda je splav Amsterdam svakako pravo mesto za Vas. Posetite ovo sjajno mesto i prepustite se maksimalnom uživanju!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Amsterdam
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivan

Prepoznatljiv splav, nema potreba da ga posebno hvalim 🙂 svi znaju gde je


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Amsterdam