• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Program kluba

PONEDELJAK 23. Oktobar
Veče muzičara i ugostitelja, Sale Paunović i Full Teatro Band

PETAK 27. Oktobar
Aleksandar Petrović

SUBOTA 28. Oktobar
Sloba Bajić i Hua Hua Bend

Splav Hua Hua nalazi se na samom ušču Save u Dunav na adresi Ušće bb. Splav Hua Hua radi od ponoći do 5h ujutru, i pruža nezaboravnu atmosferu. Atraktivna lokacija, ali i izvanredna ponuda, ovom splavu obezbeđuje veliku popularnost, kao i veliki broj redovnih gostiju.

Sve je podređeno vašem najboljem provodu, tako da vas na splavu Hua Hua često očekuju promocije raznih vrsta alkoholnih pića.

Enterijer je izuzetno moderno uređen, sa pultovima, barskim stolovina, niskim sedenjima, ali i separeima oko kojih možete rasterećeno igrati uz dobru muziku. Kada je živa svirka u pitanju, bendovi koji ovde nastupaju imaju veliko profesionalno iskustvo u svom poslu, i jedini cilj: da vaš provod na splavu Hua Hua bude prepričavan u superlativu!

Ono što je sigurno, muzika ma kog žanra bila mora da zadovolji visoki kvalitet i drži vas na nogama tokom cele večeri. Atmosfera se uvek menja iz minuta u minut, tačnije postaje sve bolja i bolja, i uvek se traži makar još jedna pesma za kraj.

Splav Hua Hua kapaciteta je oko 300 ljudi, osoblje splava je izuzetno pristupačno i ljubazno, a raspoloženje koje uvek vlada, zaista izvanredno. Dovoljno mesta za sve goste i sasvim koliko treba za đuskanje.

Splav Hua Hua je mesto koje veoma često posećuju i stranci i sa ovog splava izlaze sa fenomenalnim utiscima i sa jasnom namerom da se na mesto najboljeg provoda ponovo vrate. Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život splav Hua Hua treba da postane vaša nezaobilazna destinacija.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki parking, ali je pitanje da li ćete nakon lude noći na Hua Hua uspeti da pronađete svog četvorotočkaša.

Splav Hua Hua sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve nove i stare prijatelje kuće, koji će svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpuniti atmosferu ovog mesta i učiniti da mnogima postane odabrano mesto za uživanje.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Hua Hua

Mapa - Splav Hua Hua

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed