• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 12:00h - 22:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock / Folk / Starogradska
  • 160 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Principal je otvoren za sve hedoniste koji znaju da cene vrhunske specijalitete, najlepšem pogledu i sjajnoj muzici. Spoj tradicionalnog restorana i modernog kluba, postavljen na najlepšem delu Beograda otvoren je za sve one koji žele da uživaju u ugostiteljskim čarolijama.
Ukoliko tragate za jedinstvenim mestom gde ćete uz večeru sa prijateljima uživati u prijatnoj atmosferi našeg prostora, uz čašu najboljeg vina, dozu smeha i melodiju omijene pesme, Splav Principal je pravo mesto za vas!
U potpunosti prilagodjeno opuštanju svojih gostiju, ovo mesto je smešteno u dobro poznatom delu Ušća odakle se prostire najlepši pogled na reku. Bilo da ste raspoloženi za šoljicu kafe, popodnevni ručak ili večernju idilu koju upotpunjuje posebno osvetljenje, budite sigurni da sa nama nećete pogrešiti. Topao ambijent, prijatna atmosfera i vrhunska usluga našeg osoblja ostaviće na vas nezaboravan utisak.
Splav Principal podeljen je na dva nivoa. Donji koji raspolaže sa salom od 180 sedećih mesta, idealan je za svadbene proslave, momačke i devojačke večeri, krštenja i rodjendana. Pored proslava, i nezaboravnog noćnog provoda, kruna naše usluge je svakako i hrana.
Na čelu našeg kulinarskog tima stoji naš kuvar Boško Zdjelarević koji svojim umećem i dugogodišnim iskustvom svako jelo pretvara u gastronomski užitak magičnih ukusa. Pored titule Amaterskog Kraljevskog kuvara, Boško je i nosilac titule Viteza Okruglog stola kulinarstva u Madjarskoj. Deo njegove kulinarske ponude prezentuje se kroz restoran Principal, tako da se svakoga dana na meniju mogu naći bar dva tri njegova fantastična jela. Na vama je samo da se prepustite čarima naših jedinstvenih specijaliteta.
Pozivamo vas da posetite Splav Principal i osetite čari davno izgubljenih vremena, kada su ovakva mesta imala dušu, i posebnu energiju koja poziva na veselje, smeh i nezaboravne večeri. Ponosni smo što mi to i dalje posedujemo i što danju predstavljamo jedinstvenu oazu mira a noću mesto zabave i istinskog hedonizma.

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Principal