• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 12:00h - 22:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock / Folk / Starogradska
  • 160 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Principal je otvoren za sve hedoniste koji znaju da cene vrhunske specijalitete, najlepšem pogledu i sjajnoj muzici. Spoj tradicionalnog restorana i modernog kluba, postavljen na najlepšem delu Beograda otvoren je za sve one koji žele da uživaju u ugostiteljskim čarolijama.

Ukoliko tragate za jedinstvenim mestom gde ćete uz večeru sa prijateljima uživati u prijatnoj atmosferi, uz čašu najboljeg vina, dozu smeha i melodiju omijene pesme, Splav Principal je pravo mesto za vas!

Splav Principal rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno uživanje na splavu Principal rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu splava Principal rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kafane uvek popunjeni.

Opis Principal splava koji čeka da ga posetite

U potpunosti prilagodjeno opuštanju svojih gostiju, ovo mesto je smešteno u dobro poznatom delu Ušća odakle se prostire najlepši pogled na reku. Bilo da ste raspoloženi za šoljicu kafe, popodnevni ručak ili večernju idilu koju upotpunjuje posebno osvetljenje, budite sigurni da dolaskom u Principal nećete pogrešiti. Topao ambijent, prijatna atmosfera i vrhunska usluga ljubaznog osoblja ostaviće na vas nezaboravan utisak.

Splav Principal podeljen je na dva nivoa. Donji koji raspolaže sa salom od 180 sedećih mesta, idealan je za svadbene proslave, momačke i devojačke večeri, krštenja i rodjendana. Pored proslava, i nezaboravnog noćnog provoda, kruna usluge je svakako i hrana.

Posluženje na splavu Principal

Na čelu kulinarskog tima Principala stoji kuvar Boško Zdjelarević koji svojim umećem i dugogodišnim iskustvom svako jelo pretvara u gastronomski užitak magičnih ukusa. Pored titule Amaterskog Kraljevskog kuvara, Boško je i nosilac titule Viteza Okruglog stola kulinarstva u Madjarskoj. Deo njegove kulinarske ponude prezentuje se kroz restoran Principal, tako da se svakoga dana na meniju mogu naći bar dva tri njegova fantastična jela. Na vama je samo da se prepustite čarima jedinstvenih specijaliteta koje Principal splav nudi za vas.

Splav Principal Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Splav Principal smešten je na Novom Beogradu, a adresa na kojoj se nalazi je Ušće bb. Popularna lokacija za vrhunski provod i uživanje sa sebi dragim ljudima. 

Parking kod splava Principal

Važna infomracija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Principal splav jeste ta da ovaj objekat ne poseduje privatni parking, ali je za sve drage goste na raspolaganju javni parking neposredno pored splava.

Principal radno vreme

Principal je otvoren svakog dana i uvek možete svratiti i uživati u njegovoj ponudi. Radnim danima splav radi od 12h do 22h, dok je vikednom otvoren do 3 sata posle ponoći. 

Pozivamo vas da posetite splav Principal i osetite čari davno izgubljenih vremena, kada su ovakva mesta imala dušu, i posebnu energiju koja poziva na veselje, smeh i nezaboravne večeri. Danju Principal splav predstavlja jedinstvenu oazu mira, a noću mesto zabave i istinskog hedonizma.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Principal
Average rating:  
 1 reviews
 by filip fica

Mesto sa najlepsim pogledom i najboljim koktelima


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Principal