Beograd, vesti

Lica ovih devojaka ne možete da ne primetite! Pogledajte 10 finalistkinja izbora za "Najlepše lice Srbija Danas" i pomozite portalu Srbija Danas da bude izabrana najlepša među najlepšima.

Na konkurs za Najlepše lice Srbije Danas, pristiglo je više od 300 prijava. Novinarski žiri imao je izuzetno težak zadatak da izabere deset najlepših, a dalju selekciju, odnosno izbor top pet kandidatkinja prepuštamo čitaocima portala, koji za svoje favorite mogu glasati na Facebook stranici do 5. aprila 2015.

U finalnom izboru naći će se pet devojaka sa najvećim brojem lajkova, a konačnu odluku o pobednici doneće žiri sastavljen od stručnjaka modne agencije Fox, Igor Rakočević - potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije i proslavljeni reprezentativac, fotograf Dejan Milićević, Nemanja Rosić - učesnik rijalitija Survajver, Marko Kon - kompozitor i producent, Marija Ranisavljević - članica Red Passion grupe.

Ko je najlepše lice Srbijedanas i kako se naša i vaša izabranica snašla u ulozi modela imaćete priliku da vidite na ovom portalu 20. aprila kada će biti objavljen njen prvi profesionalni Photo book.

Krajem oktobra na našoj stranici Najlepše devojke, pokrenuta je sekcija Audicija, u okviru koje su devojke kreirale svoje profile i na taj način se prijavljivale na konkurs za Najlepše lice Srbijedanas. Najlepše lice Srbijedanas dobiće priliku da postane član modne agencije FOX a tim i da započne prve korake na putu ka modnom vrhu.

Pored sekcije Audicija na kategoriji Najlepše devojke nalaze se i afirmisani modeli koji su imali priliku da šetaju svetskim modnim pistama, kao i Top modeli, promoteri nekih od najpoznatijih svetskih brendova.

Imena i fotografije najepših devojaka po izboru Srbija Danas možete videti ovde.