Beograd, vesti

Pobedničko rešenje autorke Marije Bošković

Dizajnersko rešenje Marije Bošković iz Leposavića pobedilo je u oštroj konkurenciji na konkursu za majcu koje će nositi kandidatkinje na takmičenju za najlepše lice Nightlife Beograda na žurci portala Beogradnocu 20. marta.

Ekipa portala Beogradnocu do nedavno je imala veoma težak zadatak pošto se prijavilo više stotina dizajnera koji su nam poslali zaista veoma originalna rešenja.

Žiri je imao vrlo težak zadatak, mnogo smo se prepirali, bili smo neodlučni i na kraju smo se složili da nagradimo najbolje rešenje - rad Marije Bošković.

Dizajnerski poduhvati Luke Radalja iz Beograda i Nemanje Marjanovića iz Vrnjačke Banje su rešenja koja su takođe pogodila tačno u cilj i koja su ušla u najuži izbor. Zahvaljujemo im se na trudu i ideji.

luka

 Kreacija Luke Radalja

Nekako sasvim spontano, jednoglasno smo glasali za pobednicu Mariju, a kuriozitet je to što i ovog puta devojke znaju šta je ženama potrebno i u čemu će najlepše izgledati.

nemanja

 Rešenje Nemanje Marjanovića

Tako smo dobili ovu fantastičnu žensku majicu koju će 30 kandidatkinja za najlepše lice nositi na našoj The best of Belgrade 001 žurci 20.marta u klubu Mr. Stefan Braun.

Pobednička majica biće izložena u našem gift shopu, a Marija će biti predstavljena i promovisana na našoj žurci.

Mariji od srca čestitamo, a svim dizajnerima koji su slali rešenja zavaljujemo se na trudu i originalnim rešenjima.