Magazin, Poznati

Hor Viva Vox i Eventim su za vas pripremili specijalnu prvomajsku akciju! Od prvog do trećeg maja, samo na blagajni Eventima u TC Ušće od 10 do 22 časa, kupovinom dve ulaznice za koncert hora Viva Vox u Kombank Areni 9. maja, treću kartu dobijate gratis!

Koncert u Areni je deo proslave desetog rođendana Viva Vox-a, koji je ove godine objavio i svoj prvi album. Uprkos dugoj karijeri, za ovaj nastup veruju da će biti sasvim drugačiji od svih prethodnih. „Činjenica je da smo do sada već imali iskustva sa značajnim i velikim scenama, ali koncert u Areni će biti sasvim novo iskustvo za nas. Prvenstveno tehnički, jer ovo je prvi put da se nećemo mi prilagođavati sceni, već scena nama i izuzetno se radujemo tome. Zbog veličine prostora i udaljenosti od publike, imaćemo platna na kojima će gledaoci moći u krupnom planu da vide pevače, ali i profesionalne igrače i zanimljive video materijale koje smo pripremili posebno za ovaj koncert. Nije isključeno ni da će biti pirotehnike i specijalnih efekata“, izjavila je Jasmina Lorin, dirigent hora.

Pored spektakularne bine i vizuelnih efekata, Viva Vox će na binu u Kombank Areni izaći sa nekoliko bitboksera (od kojih je jedna devojka!) ali i sa velikim brojem novih pesama.Specijalno za ovaj rođendanski koncert, Viva Vox je obradio pesme grupa Muse, Pearl Jam i drugih kultnih pop-rok bendova. Koje su to pesme saznaćete pre koncerta zahvaljujući poznatima kao što su Sergej Ćetković, Bojana Stamenov i Miroslav Raduljica, koji će nam do 9. maja otkrivati koje će numere oni najnestrpljivije čekati da čuju u Areni.