vesti

Kušadasi - pravi izbor za svakoga.

Kušadasi predstavlja veoma značajno mesto na obali Egejskog mora sa bogatom istorijskom prošlošću, kulturom i tradicijom.

kusadasi

Kušadasi sa toplim letima i blagim zimama omogućava dugu turističku sezonu, i s toga je idealno mesto za odmor. Poznat je i po divnim plažama,burnom noćnom životu i gostoprimstvu svojih meštana. Grad se eksplozivno razvio iz malog ribarskog mesta u jedno od mondenskih letovalista Turske, gde se turistima nudi sve.... od tradicionalne kuhinje i turskih kupatila do najmodernijih vidova zabave i šopinga.

all_inclusive_vacation_kusadasi_05

Avanturisti mogu uživati u vožnji brodovima, akva-parku, ronjenju, džip safariju, dok oni mirniji turisti koji žele odmor pre svega, mogu da ga priušte na nekoj od brojnih plaža, koje su uglavnom peskovite, a voda je topla i kristalno čista i bistra. Kušadasi je takođe raj i za šoping, a postoje brojni moderni tržni centri i tradicionalni Tuski bazari. Noćni život je buran i traje do ranih jutarnjih sati.

putovanje
Ukoliko vam se sve ovo dopada, vreme je da organizujete svoje letovanje, i to upravo preko našeg portala i ekipom Go2Travelling! Najbolji odnos cene i kvaliteta je zagarantovan. I to samo jednim klikom! Osim toga, nudimo vam  i neverovatan popust za online rezervacije. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku - putujte sa beogradnocu.com i ostvarite popust od čak 10 eura po osobi!

halikarnas3

Ali to nije sve! Za sve zaljubljene, ili one koji žele to da budu, svi parovi koji se prijave do petka 11. jula, dobiće popust od 90 eura na dvokrevetnu sobu u Kušadasiju! Neverovatna ponuda i to sve sa uključenim doručkom u cenu. Požurite, ostalo je još malo vremena, rok za prijavu ističe 11. jula! Budite deo najspektakularnijih žurki uz najluđu ekipu i prelepe devojke koje jedva čekaju da se provedu. Neka vam ovo leto bude leto za pamćenje! Što pre rezervišite prve termine letovanja u Kušadasiju jer na taj način dobijate sve ono što ste želeli. Zbog svih kontrasta i mogućnosti koje nudi, Kušadasi je idealan za sve!

 

beogradnocu.com