Beograd, Koncert, Najave, vesti

La Luna bend organizuje koncert u restoranu Sava Centar za Dan zaljubljenih. Ovaj bend će Vam pružiti mnogo energije i pregršt emocija uz neprestano mešanje nota i muzike sa svih meridiana. Cena karata je 2000 dinara, a u ovu cenu uključena je i večera sa švedskim stolom. O detaljima koncerta pogledajte ovde.

Bend postoji od 1995.godine, prvo kao trio - violina, harmonika/balalajka i gitara, a kasnije je proširen - bas i bubnjevi su dopunili zvuk i uneli jos više živosti. Svi članovi pevaju - ženski i muški glavni vokali, sa tri prateća. Repertoar se sastoji od domaće i strane evergreen muzike, pop, latino, rock, jazz standardi. Ono po čemu je grupa poznata je veselo izvođenje pesama sa puno energije i improvizacija, a sve u cilju stvaranja dobre atmosfere, kao i specifičan način izvođenja grčke, ruske i ruske ciganske muzike. Neprekidno nastupaju 17 godina u restoranu Reka, u Zemunu.

La luna bend 1

Karte za ovaj koncert možete kupiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Takođe, postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com