Holivud, Magazin

Sledećeg četvrtka (16.04) Lajam Nison se vraća na velika platna u najnovijoj akciji koja nam stiže u produkciji Warner Bros studija! NOĆNA POTERA novi je Nisonov akcioni triler za koji režiju potpisuje Žan Sera.
Pripadnik bruklinskog podzemlja i uspešni plaćeni ubica Džimi Kolon (Lajam Nison) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga gresi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vinsent D’ Onofrio) pa se čini da Džimi jedinu utehu pronalazi na dnu čaše viskija. Kada njegov sin Majk postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bosa Šona Megvajera (Ed Haris), mora će da se trgne i odluči pripada li još uvek porodici kriminalaca ili svojoj pravoj porodici koju je davno napustio.
Zanimljivost je da nas ovaj film na poseban način priprema i za veliku premijeru filma POBESNELI MAKS: AUTOPUT BESA. Naime u više scena u samom filmu pojavljuju se reference na „Maksa  dok je muziku za oba filma komponovao sjajni Džanki XL.
Pored Nisona u filmu je i zapaženu rolu ostvario Ed Haris koji je udahnuo život opakom mafijaškom bosu Megvajeru.

Pred nama je još jedna ultimativna bioskopska zabava, a do 16.aprila kada je premijera filma u domaćim bioskopima uživajte u adrenalinskom trejleru: