Kolumne, Razno, vesti

Laži koje devojke treba da prestanu da govore sebi.

1. Promeniće se. Po svojoj prilici neće. Ljudi se menjaju, istina je, ali ne menjaju svoju suštinu. I to je često dobra stvar. Ako vam jednostavno tip sa kojim ste ne odgovara, nemojte pokušavati da ga prilagodite sebi. Bolje raskinite i tražite sebi sličnog.

2. Nema boljeg od njega. Realno, ima. Ne postoji ništa što može da vas uveri u suprotno. Treba da nađete nekog ko će vas tretirati na dobar način.

3. Ako se predomislim, neće valjati. Nekad mislite da vam se neko sviđa, a onda skapirate da ne. Možda se viđate sa njim par nedelje, možda par meseci i odjednom skapirate da to nije to. Niste loši ukoliko promenite mišljenje. Slušajte svoje srce i nemojte se izvinjavati zbog toga.

4. On je bio samo....... ljut, umoran, nervozan. Svako prolazi kroz loše periode u životu i u vezi, ali ako vas neko konstantno loše tretira, za to nema opravdanja.

5. Ali, on je savršen. Nije. Niko nije. Ne treba da očekujete od njega da to jeste, kao ni da živite u takvoj zabludi. Ako osoba sa kojom ste nije savršena za vas, ima mnogo njih ''nesavršenih'' koji će vam odgovarati.

 

beogradnocu.com