Poznati, vesti

Svet slavnih pun je primera prelepih žena koje su "pale" na malo manje lepe muškarce. Izgled očito nije ključna stvar koja ih je osvojila, međutim, ne sumnjamo da ovi frajeri imaju druge asove u rukavu.

Seth Green i Clare Grant

greengrant
- Ovaj 40-godišnji glumac u braku je sa prelepom Clare od 2010. godine. Radili su zajedno na snimanju filmova "Robot Chicken" i "Warren the Ape".

David Cross i Amber Tamblyn
- Glumica iz serije "Dva i po muškarca" udala se za Crossa kada je imala 29 godina, a on 48. Čini nam se da ju je osvojio njeghov smisao za humor.

Flavio Briatore i Elisabetta Gregoraci

gregoraci-e-briatore-mare
- On je poznat po dobrom ukusu za žene, a među lepoticama koje je osvojio bile su Naomi Campbell i Heidi Klum, s kojom ima i ćerkicu Leni. Sad je u braku sa italijanskom manekenkom Elisabettom Gregoraci s kojom ima sina Nathana.

Christina Hendricks i Geoffrey Arend

Christina-Hendricks-and-Geoffrey-Arend1
- Ona za njega kaže da je "najbolji muž ikad", kao i da je "staromodni sanjar".

Padma Lakshmi i Salman Rushdie
- On je jedan od najpoznatijih pisaca današnjice, poznat je i po kontroverzama oko lova na njegovu glavu nakon izlaska jedne od njegovih najpopularnijih knjiga, "Sotonskih stihova". Venčali su se 2004. i rastali 2007. Padma je navodno bila njegova muza i zaslužna je za neka njegova novija dela.

Olivia Wilde i Salman Rushdie

Salman-Rushdie-and-Olivia-Wilde1
- Padma nije jedina lepotica koja je pala na poznatog pisca. Rushdieja su povezivali i s predivnom Olivijom Wilde.

Salma Hayek i François-Henri Pinault
- Predivna Salma pala je na francuski šarm. Zli glasovi tvrde da je možda stvar i u njegovim bogatstvu, ali realno, Salma je, ako ništa drugo, zaista imala veliki izbor.

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson

1384803155_evan-rachel-wood-marilyn-manson-zoom
- Ovde ne treba puno razmišljati. Manson je poznat po zanosnim ženama koje su pale na njegovo "nešto". Među njima su i Rose McGowan i Dita von Teese.

Evangeline Lily i Dominic Monaghan
- Zvezde iz serije "Lost". Nikad ne bi pogodili da će predivna Evangeline na kraju završiti s njim. Možda je kriv britanski naglasak...

Kate Moss i Pete Doherty

getty_t_petedoherty_birthday3_0_0

- Ona voli zločeste i loše momke, a Pete je baš takav. Kate se očito nije previše zanemarivala s njegovim spoljašnjim izgledom, mada mu ne bi škodilo da se malo okupa i očešlja. Ali nedostatke je kompenzovao vrlinom koju ima malo koji muškarac - da parira Kate u njenim ludim provodima.

 

beogradnocu.com