Magazin

Horoskopski znaci su i slični po nekim osobinama, ali i različtit. Kako se uklapaju kada je ljubav u pitanju astrologija vam otkriva na portalu Srbija danas.

Ovan u ljubavnom spoju

Ovan: Strastvena kombinacija dva vatre može biti vrlo konkurentna. Važno je uskladiti interese i vrednosti. Bik: Može biti frustrirajuće. Njihove su energije različite i mogu ići različitim tempom. Međutim, postoji strast koja ih vraća jedno drugom. Blizanci: Postoje izazovi - kada je Ovan u akciji, a Blizanac mislilac. Njima je potrebna uzajamna ljubav, ali koja funkcioniše na daljinu. Rak: Može biti preosetljiv za jednog Ovna, uzimajući njegove komentare i dela suviše ozbiljno Lav: Kao dva vatrena znaka, oni su sinhronizovani. Skoro kao da se jedino oni razumeju. Devica: Ovo može biti težak sklop. Potrebno je mnogo kompromisa za opstanak. Vaga: Ovde postoji nesloga. Ovan "puca". Ljubav se nadomešćuje poklonima. Škorpija: Strast, ali i drskost. Nema mesta tajnama. Strelac: Dva ljubavna magneta. Jarac: Jarac pokušava da promeni Ovna, ali oni su nepomirljive suprotnosti. Vodolija: Savršeno ljubavno uklapanje. Nikada nije dosadno! Ribe: Ovan može biti suviše brzoplet prema osetljivim Ribama.
Bik u ljubavnom spoju

Bik: Komfor i udobnost. Ne treba im niko drugi. Blizanci: Blizanci mogu biti glasni i napadni u flertu, a Bikova priroda teži harmoniji i miru. Rak: Malo po malo, ovo dvoje otkrivaju više o sebi i mogu izgraditi duboku vezu. Lav: Postoji privlačnost između ovo dvoje, ali nevolja strastvenih vremena je tu da presudi koji će od njih da predvodi. Devica: Imaju dosta zajedničkog. Oboje su perfekcionisti i teže savršenstvu. Vaga: Životna misija je negovati se, a niko to ne zna bolje od ova dva znaka. Vlada sklad i harmonija. Škorpija: Ovo spada u kategoriju ljubavi i mržnje. Turbulentan odnos sa nabojem strasti. Strelac: Putevi im se u startu razilaze, ali nikad ne recite nikad. Jarac: Ljubav, poštovanje i razumevanje. Trajni odnos. Vodolija: Vodolija voli novine, a Bik teži stabilnosti. Ribe: Romantika u duši. Ovo dvoje mogu deliti duboku i trajnu ljubav.
Po horoskopu se neki znakovi savršeno razumeju, a neki se slažu kao "pas i mačka u džaku". Da li ste na istoj frekvenciji sa partnerom ili imate nepremostivih nesuglasica, astrologija vam nudi odgovore.

Blizanci u ljubavnom spoju

Blizanci: Mogu živeti zajedno da kraja života. Uvek će prirediti neku zabavu. Rak: Za ovo dvoje pojam vrednosti je različit. Ipak, ovde se može formirati trajno prijateljstvo. Lav: po pravilu, Blizanci vole da budu iza scene, dok Lav voli da se eksponira i to stvara nespojivost, ali mogu se i međusobno dopunjavati. Devica: Postoji intelektualna veza, ali Blizanci vole slobodu, a Devica posvećenost. Vaga: Postoji dobro razumevanje između ova dva vazdušna znaka, ali moraju naporno raditi da bi postigli sklad. Škorpija: Ovo je težak spoj. Blizanci su prirodno misteriozni, dok Škorpija ne trpi tajne. Strelac: Intelektualne razmene, sloboda izražavanja i lična sloboda privlače ovo dvoje. Jarac: Osnovna razlika u energiji, ali postoji uzajamno interesovanje. Vodolija: Ova dva znaka mogu zajednički kroz život. Magična veza. Ribe: Izuzetno kompatibilna intelektualna konekcija, ali za ljubav je potrebno mnogo kompromisa.

Rak u ljubavnom spoju

Rak: Ovo dvoje mogu život provesti zajedno u harmoniji. Vole kućne zabave, pripremanje hrane i uživaju u porodičnom okruženju. Lav: Uvo je utakmica, ali pod uslovom da postoje veliki kompromisi. Devica: Ako postoji ljubav i privlačnost, ovo može biti izuzetno dobar odnos. Vaga: Imaju isti osećaj za vrednosti, ali ovde je ključna reč iskrenost. Škorpija: Ova dva znaka razgovaraju istim jezikom. Duboka veza uzajamne podrške. Strelac: Rak se povlači u svoju školjku i neretko se dešava da pred Strelca više nikada ne izađe. Jarac: Oprostite, ali ovo su nepomirljivi karakteri. Vodolija: Rak oseća srcem, a Vodolija misli glavom. Postoje izazovi. Ribe: Prirodna, lepa i duhovna veza. Ova ljubav može trajati doživotno.

Lav u ljubavnom spoju

Lav: Ova kombinacija izaziva požar, međutim u prijateljskim odnosima oni su vrlo požrtvovani. Devica: U ovom slučaju teško dolazi do uklapanja. Nespojive prirode. Vaga: Dinamičan duo, pogotovo na društvenoj sceni. Škorpija: Vrlo strastvena kombinacija, samo je problem borbe za prevlast. Strelac: Fantastično vatreno partnerstvo, ali može biti konkurentno. Jarac: Ako usklade ciljeve, mogli bi biti poslovni saradnici. Vodolija: Ova veza će trpeti sve krajnosti. Iz ljubavi do mržnje. Ribe: Postoji svesna potreba za romantikom, nežnošću i uzajamnim poštovanjem.

Devica u ljubavnom spoju

Devica: Ovde vlada velika povezanost. Preduslov je samo stvoriti dobru harmoniju. Vaga: Oni mogu delovati skladno, ali samo za spoljni svet. Vagin senzibilitet nije podešen racionalnoj Devici. Škorpija: Ne mogu ostvariti duboku vezu, ali iza zatvorenih vrata oni imaju zajedničkih tema. Strelac: Magija na mnogim nivoima, ali suprotnosti na svim poljima. Oni podstiču, ali i iritiraju jedno drugo. Jarac: Ova je veza čvrsta. Oni opstaju uvek i zauvek. Vodolija: Uredna Devica i haotična Vodolija prave opšti nesklad. Ribe: Ako je magnetna veza dovoljno jaka ove se suprotnosti mogu spojiti, inače vrlo brzo odustaju.

Vaga u ljubavnom spoju

Vaga: Ova dva znaka su na sedmom nebu. Oni se zaljubljuju u ljubav i jedno u drugo. Škorpija: Postoji znatiželja, ali bolje opstaje prijateljstvo nego veza. Strelac: Postoji atrakcija, ali Strelac teži više nezavisnosti od Vage. Jarac: Kada su ciljevi usklađeni, ovo dvoje može da funkcioniše sjajno, mada je neophodno mnogo popuštanja. Vodolija: Ova dva znaka govore istim jezikom, oni su prirodni ljubavnici. Ribe: Ruku pod ruku, dele život, život i ljubav.

Škorpija u ljubavnom spoju

Škorpija: Visokonaponska veza. Zajedno mogu osvojiti svet, ali samo ako su im želje nade i stremljenja usklađena. Strelac: Iako postoji želja za strašću i avanturom, postoji nepremostiv ljubavni jaz. Jarac: Oboje žele dobar život, ali imaju istu potrebu da kontrolišu. Moćna je veza samo u poslovnoj kategoriji. Vodolija: Obostrana radoznalost ih vezuje, ali sa različitim mišljenjima i afinitetima. Ribe: Ljubav, strast i romansa, ali sa serijama intriga.

Strelac u ljubavnom spoju

Strelac: Srećni u svojim poslovnim ostvarenjima, mogu sa optimizmom otići na Mesec i nazad. Jarac: Njihova životna misija je da budu na što većoj distanci i ako je moguće da se nikada ne upoznaju. Strelčev avanturistički duh je nespojiv sa surovom Jarčevom odgovornošću. Vodolija: Uzbuđenje i avantura drži ovo dvoje u konekciji. Ova ljubav ima potencijal za dugovečnost. Ribe: Ribe teže konekciji, a Strelac slobodi.

Jarac u ljubavnom spoju

Jarac: Pouzdana i trajna posvećenost – kad je veza jaka, ona je neraskidiva. Vodolija: Postoji uzajamno poštovanje i fasciniranost obostrana, ali ne postoji povezanost za dugotrajnu ljubav. Ribe: Različiti, ali mogu funkcionisati principom međusobnog dopunjavanja. Misteriozno ukusno!

Vodolija u ljubavnom spoju

Vodolija: Oboje vole dobar i intenzivan život, ovde postoji problem nametanja autoriteta, niko ga ne trpi, a oboje ga sprovode – eto problema. Sinhronizacija uma održava ovaj spoj. Ribe: Ovde postoji uzajamno poštovanje i obostrana fasciniranost, ali ne mogu se povezati za dugotrajni odnos iako je odnos intrigantan i maštovit.