vesti

Marko Bulat, ekskluzivan intervju.

Nakon uspešne promocije kada su Markovi prijatelji, kolege i poštovaoci njegove muzike napunili klub Kolektiv ovaj neumorni pevač nastavlja da radi punom parom. Pozvali smo ga da čujemo utiske.

Sinoć je bilo veoma lepo. Drago mi je što su došli moji prijatelji i kolege, neki su bili sprečeni zbog poslovnih obaveza, ali znam da su i oni sinoć barem mislim bili uz mene. Družili smo se i pevali, kažem, bilo je super.

Otpevao si pesme s novog albuma, svi su aplaudirali, čak se i jedan gost rasplakao kada si izvodio pesmu "Još te volim". Koja je tvoja omiljena pesma?

Da, video sam to. Definitovno je to jako emotivna pesma i meni veoma draga kao i mnogim mojim prijateljima. Inače album je tek izašao, ali ako treba da izdvojim pesmu koja mi se najviše dopada, onda neka to bude pesma "Kafano hvala".

Videli smo spot za pesmu "180 stepeni",  da li su u pripremi i spotovi za druge pesme?

Da uskoro počinjemo da snimamo. U narednih mesec dana će izaći još jedan spot, ali još razmišljam koju pesmu da odaberem.

Na tvom novom albumu se našao i jedan duet, nešto drugačije i novo?

Da snimio sam duet sa Voxom. "Sicilija" je simpatčna pesmica, mislim da će se dopasti ljudma.

Pored planova za spot, koji su još tvoji poslovni planovi?

Evo baš sada putujem u Požrevac na snimaje emisije DM Sat, a već sutra snimamo emisiju "Brvnara" Happy TV. Posle toga putujem u Podgoricu na nstup koji je zakazan za 3. Maj.

Hoćeš li nastupati uskoro i u Beogradu?

Uglavnom nastupm van Beograda, sada imam dogovorena gostovanja unapred, ali kad dogovorim i nastup u Beogradu, javiću vam.

Kakav je za tebe Beograd nocu?

Predivan. Volim Beograd, mada ne izlazim tako često po klubovima, za sve ove godine sam ga dobro upoznao. Beograd je i noću i danju prelep.

Novi Album Marka Bulata možete slušati na njegovo zvaničnom youtube kanalu, a sajt beogradnocu.com vam obećava i priče o noćnom provodu u najboljim beogradskim klubovima čak i kada nije dostupan za sve. Mi smo tu da vam prepričamo kako je bilo. Mi smo tu da vas odvedemo tamo gde izlaze srpske zvezde.

 

beogradnocu.com