vesti

Marko Bulat okrenuo klub Kolektiv za 180 stepeni.

Sinoć je klub Kolektiv bio mesto gde je održana promocija novog albuma Marka Bulata pod nazivom "180 stepeni". Marko Bulat je održao zaista nesvakidašnju promociju. Kako predstavljanje novog albuma kod njegovih kolega obično traje oko dva sata, može se reći da je ova promocija bila presedan jer se pretvorila u mini koncert koji je trajao do duboko u noć. Marko je otpevao sve pesme sa novog albuma koji nosi ime po pesmi "180 stepeni" čiji je spot bio premijerno predstavljen zvanicama. Pažnju prisutnih je privukla glavna ženska uloga u spotu koja je dodeljena ni manje ni više nego srpskoj starleti Soraji.

Među zvanicama našli su se momci iz Lexington benda, Mina Kostić, reper Juice, Željko Vasić, Boban Rajović, Katarina Vučetić, tv lica sa Happy televizije Bojana Ristivojević, Ivana Mihajlović, Tijana Marković i mnogi drugi koji su zajedno sa Markom pevušili nove pesme i njegove stare hitove. Tokom nastupa Marko Bulat je nekoliko pesama posvetio svojoj majci i porodici koja ga je bodrila iz separea pored bine. Uživao je pevajući grčke pesme koje su, verovali ili ne, znali gotovo svi gosti.

Samo dan pre promocije novog albuma, popularni pevač je napunio četrdeset godina, pa se može reći da je ova proslava bila i nastavak njegove rođendanske žurke. Marka Bulata sada očekuju brojni nastupi, a vas, čitaoce sajta beogradnocu.com očekuje i ekskluzivni intervju sa ovim pevačem, kao i intervju iznenađenja. Pratite nas i bićete upućeni u najnovije događaje noćnog života prestonice.

 

beogradnocu.com