Poznati

U prepunom klubu Novi Bitef , talentovani muzičar Marko Louis predstavio je solo album „Shine on me“ u izdanju IDJ Tunes. Marko Louis je poznat široj muzičkoj javnosti kao član autorskog benda MaraQYa, kao i klupskog sastava St. Louis band. Album je u potpunosti napisan na engleskom jeziku , tako da je namenjen, kako za domaće, tako i za internacionalno tržište. Zvuk na ovom albumu je kombinacija različitih boja i uticaja, od soul-a, R'n'B-a, popa, do elemenata balkanske i Orijentalne kulture.
Na oduševljenje prisutnih promocija se pretvorila u mini koncert. Marko je sa posebnom emocijom otpevao pesmu „ I saw you smile „ posvećenu njegovom ocu legendarnom Luisu.
Mnogobrojne poznate ličnosti došle su da podrže kolegu i drugara i da su uživaju u dobrom zvuku : Gru, Niggor, Maja Louis, Bane MVP, Milan Sevdah baby, Ogi Radivojević, Voja Aralica, Dragana Mićalović, Bane Lexinton bend, Lukijan Ivanović, Struka, Bege Fank, Gazda Paja, Andrej Ilić, Nenad Heraković...

promocija

„ Presrećan sam što je album konačno izašao. Ovo je baš za moju dušu, jedan iskren album, pun emocija i pozitivnih misli. Nadam se da će se mnogima dopasti. Jedva čekam da krenemo sa koncertima da sa publikom razmenimo energiju„ izjavio je vidno raspoložen Marko, čije fotografije potpisuje Aleksandar Dmitrović.