Beograd, Klubovi, Najave, Poznati, vesti

Petak je zakazan za specijalan sedmočasovni DJ set Marka Nastića ove sezone, u klubu The Tube. Kao što već mnogi klaberi znaju, Nastićeve prošlogodišnje žurke prepunile su klub, stoga u slučaju da niste bili, ovaj dogadjaj nemojte propustiti. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 400 dinara tokom cele noći.

subotatubepromo

Već sledećeg dana čeka vas još jedna sjajna žurka. U subotu će za odličnu atmosferu i super provod biti zadužena tri iskusna DJ-a: Mancha, Mark Panic i Pion. Momci će predstaviti svoje dugogodišnje umeće miksovanja i sklapanja različitih stilova elektronske muzike, a vaše je samo da dodjete, uživate i djuskate do jutra. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 250 dinara. Vidimo se!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com