Stara Pesma, vesti

Milano. Nekog asocira na modu. Nekog na kafanu.

Novo veče u novoj kafani.

Otvoren je još jedan dan u kafani Stara Pesma. Još jedna noć ludog i nezaboravnog provoda. Zašto da čekate petak ili subotu da biste izašli kada vam se u sred nedelje nudi lud i nezaboravan provod. Provod zbog koga vam neće biti teško da ustanete u četvrtak ujutru i odete na posao. Vredi se žrtvovati, verujte.

Provod u sred nedelje karakterističan  je za Beograd i vesele ljude koji u njemu žive i one koji upravo zbog tih ludih noći i dolaze u prestonicu. Takav provod sada je zagarantovan u novoj kafani Stara Pesma gde je sredom prava ludnica uz Milano bend. Ako niste  znali, ovaj bend je dobio ime upravo po svom sastavu. Četiri člana, ni manje ni više nego četiri Milana sastali su se i napravili bend. Kako to obično ide, kod svih bendova, nisu ostali u punom sastavu, ali i dalje prave lom po kafanama. Ili bolje rečeno, njihova muzika navodi goste na lom. Nema tog gosta koji kada oni zapevaju ne ustaje sa stolice i ne krece u akciju. Piće, igranje, flert, i pesma. U te četiri reči se može opisati atmosfera koju pravi Milano bend kada se pojave na sceni. Publika je njihova inspiracija, a nje nikada ne manjka. U kafani koju vole poznate i dokazane pevačice narodne muzike poput Vesne Zmijanac i Mire Škorić nkada nije dosadno. Zapravo je uvek živo i raspevano. Atmosfera podseća na onu sa razglednice starih beogradskih kafana. Žurka nikako ne prestaje, a u to ćete se i uveriti ako posetite najnovije veče.

U sred srede, kako to u žargonu kažu, pogodak. Četiri muškarca zabavljaju i žene i muškarce svojom pesmom koja "diže na noge".

Dođite, uverite se i budite oni koji će među prvima osetiti novu noć u Staroj Pesmi.

 

beogradnocu.com