Magazin, Poznati

Dok su priče o njenom navodnom hapšenju zbog bavljenja prostitucijom punile novinske stupce, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro je ćutala, ne razgovarajući sa novinarima...

Međutim, pošto je bila organizovana konferencija za novinare sa učesnicima "Parova", Mimi Oro je progovorila i o tome:

- Pozvali su me da se javim Odeljenju za javni red i mir, zbog neke tuče i ja sam se uredno odazvala pozivu.  Insistirali su na nekoj priči o prostituciji, za koju sam rekla da je besmislena i ne pristajem da budeo deo izmišljenih policijskih priča, koje, sad mogu dakažem, servira inspektor Vladimir Laušević, iz samo njemu poznatih razloga.

Mimi je dodala da nema dosije u policiji, niti postoji prijava protiv nje zbog bavljenja prostitucijom, i da su to neistine, plasirane, uglavnom zbog toga što ona odbija da komunicira sa medijima.

- Napisala sam dve rečenice na svom Fejsbuk profilu, a  i te dve rečenice nisu prenete integralno, već su ih preneli proizvoljno. Zbog toga mogu da govorim samo dok snima kamera,  jer tad sam sigurna da će biti preneto kako kažem.

Inače, Mimi Oro je rekla da završava fakultet, uskoro će raditi kao revizor, a ovaj smer je upisala, jer ju je tako savetovao otac.

Na pitanje zašto nije tužila policiju zbog narušavanja ugleda, Mimi nije odgovorila ništa...