Poznati, vesti

Mimi Oro, koja je iz anonimnosti iskočila preko noći, neprestano je prisutna u medijima, a od nedelje, gledaoci Hepi televizije imaće priliku da je posmatraju na ekranu i prate šta radi 24 sata, jer počinje rijaliti "Parovi", 8. marta.
Zgodna starleta, u međuvremenu je snimila rep pesmu „Tron“,koja je postala hit po društvenim mrežama, a okušala se i u filmu „Srce u anesteziji“, koji je prošlog meseca promovisan u Hajatu.
Od ove devojke, sasvim je sigurno, gledaoci očekuju mnogo lapsusa, smeha, ali i sukobe sa drugim lepoticama u rijalitiju,jer se zna da je ova crnka iz Jagodine poznata po srčanosti i brzom jeziku.
Podsećamo, u nedelju, u 20 sati, u luksuznu vilu u kojoj će boraviti pod budnim okom kamera Hepi televizije punih 24 sata, useliće se više od dvedeset učesnika najglamuroznijeg i najplaćenijeg šou programa.
Ući će parovi, ali i oni, koji će to tek postati.
- Uslovi će biti nešto promenjeni, ali ne mnogo – poručuju iz produkcije televizije Hepi. – I dalje će učesnici rijalitija „Parovi“ boraviti u više nego luksuznim uslovima, biće im dostupno sve što požele od hrane i pića, usluga, tretmana, ali će biti nešto drugačijih pravila. Učesnici su obavešteni o svemu i sve je tretirano ugovorom.
U trećoj sezoni rijalitija „Parovi“, za nagradu, koja će dostići i 100.000 evra, boriće se velika imena našeg estradnog života, među kojima: Lepa Lukić, Hasan Dudić, Bora Drljača, ali i mlađe kolege, pa i oni za koje će se tek čuti.
- Bićemo strožiji kad je u pitanju kršenje pravila, pa ćemo i zbog najmanje greške da izbacujemo iz rijalitija – objašnjavaju u produkciji teelvizije Hepi. - S obzirom da su nam se potencijalni učesnici javili u velikom broju, uvek ćemo biti u mogućnosti da umesto onih,koji napuste rijaliti zbog kršenja pravila, da ubacimo nove.
Svesni da je ovo rijaliti, u kojem se najviše zarađuje, nije ni čudo što su mnogi pohrlili da budu deo ovog šou programa.
Pobednici prve sezone rijalitija „Parovi“, Miloš Vuković Riki i Zorica Dukić nisu ostali zajedno posle završetka boravka u luksuznoj kući, ali su od svoje visoke nagrade od 250 hiljada evra bukvalno preokrenuli svoje živote.
Saška Matić i Stevan Radivojević, pobednici druge sezone uložili su dobijeni novac u svoje dotadašnje biznise – pa su njihovi saloni lepote postali među najpoznatijima u gradu.
Luksuzna kuća, prema nekim informacijama, biće malo prepravljena, a ostalo je nepoznanica hoće li ove sezone stanari vile imati na raspolaganju poslugu i batlera, ili će sami morati da brinu o prostoru u kojem će boraviti mesecima.
Rijaliti live vodiće pop pevačica Maja Nikolić, koja je već angažovana na Hepi televiziji, kao voditeljka emisije „Opasnice“.