Kolumne, vesti

Česta zabluda među muškarcima je upravo ta da žene ne vole povučene štrebere, da će uvek radije odabrati alfa mužjaka. Mnogi muškarci misle kako žene od njih očekuju neke posebne veštine u krevetu, pa se ponekad i previše trude.

Mitova o ženama ima jako puno, a muškarci još uvek veruju u neke od njih, iako su već odavno mogli da shvate kako oni nemaju veze s istinom.

Žene ne vole štrebere
Česta zabluda među muškarcima je upravo ta da žene ne vole povučene štrebere, da će uvek radije odabrati alfa mužjaka. Iako će neke u partneru tražiti vođu i autoritet, većina žena ipak neće moći da odoli slatkom povučenom tipu s kojim ima o čemu da razgovara. Vremena su se promenila, pa tako i žene više cene mozak nego mišiće.

Žene ne vole kavaljere
Muškarci koji ovo misle ili su lenji u ovom pogledu, ili su jednostavno naleteli na ženu koja se zbog svojih preterano feminističkih uverenja ljuti kada joj neko pridrži vrata ili se ponudi da plati piće. Svaka žena će ceniti tipa koji pokazuje poštovanje prema njoj, a džentlmeni su uvek in, bez obzira na to koliko žene mogu biti samostalne.

Žene zanima kakav auto vozite
Jedno je gledati automobil s estetske strane, pri čemu će svaka osoba preferirati lepotu, ali postoji mišljenje da je ženama bitan auto koji vozi njihov muškarac. Naravno da postoje one koje neće ni pružiti priliku tipu koji ne vozi dobar auto, ali ovde ne govorimo o takvim ženama: Žene će prema automobilu možda procenjivati karakter muškarca, ali nikada neće pasti na tipa koji dobrim autom pokušava da sakrije nedostatke karaktera.

Sve žene žele vezu
Muškarci se često boje da ulaze dublje u odnose sa ženama jer su uvereni da sve žene samo traže žrtvu koja će ih oženiti. Neke žele vezu, neke žele zabavu, ali generalizovati u bilo kom smeru je stvarno besmisleno. Žene samo žele tipa s kojim će im biti lepo, a pritisak koji na nas stavlja društvo možda nas ponekad tera da razmišljamo u tom smeru, ali to nikako ne znači da su sve žene zaluđene snovima o velikoj romansi.

Žene traže manekena
Naravno da će balaviti nad tipom koji reklamira donji veš, ali to ne znači da od svog muškarca očekuje da izgleda tako. Kod njega je ipak mnogo bitnije da se ponaša lepo prema ženama i da ih sluša dok pričaju, a nedostatak pločica na stomaku definitivno nije veliki problem ako je muškarac dobar.

Žene žele najboljeg ljubavnika na svetu
Mnogi muškarci misle kako žene od njih očekuju neke posebne veštine u krevetu, pa se ponekad i previše trude. Muškarac koji obasipa žene obasipa pokretima koji nemaju veze s vezom nikada neće biti privlačniji od onog koji jednostavno sluša njihovo telo i tokom seksa uči o onome što im se sviđa. Uostalom, ako se ženi muškarac sviđa, nikada joj neće biti problem da mu da nekoliko saveta o onome šta voli. Naravno, ako je spreman da je posluša.

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je ilustrovan.

beogradnocu.com