Kolumne, vesti

Dragi muškarci, ovo su tri stvari o kojima ne morate da brinete, jer ih žene prosto obožavaju. Nećete verovati koje su to vaše mane za lepši pol privlačne.

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati rečima, ali mnogo puta tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

Ima stomačić
Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj anketi potvrdilo je kako popularna 'kornjača' na stomaku nije toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile kako im je draže da vide prirodni stomačić koji ukazuje na 'normalnog' frajera koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Čini se da umerenost uvek pali.

Kasni s brijanjem
Mlada brada stara svega par dana pravi je mamac za pripadnice lepšeg spola. Nije reč o samoj bradi kao takvoj koliko o pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca, koji je, uz odgovarajuću odeću i pomalo 'frajerski' stav, vrlo seksepilan.

Znakovi starenja
Anketa je takođe potvrdila kako žene prosedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za farbom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati prosedo muškarca nego veštački izgled koji ne može ostati neprimećen. Isto važi i za seksi ćelave muškarce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu da izgledaju potpuno neodoljivo.

 

Izvor: zavodljiva.hr

beogradnocu.com