Magazin, Život

Muški veš ili šta one vide kada se svučete? Vide sve, ne zavaravajte se. Lukave kučke čitaju vaš uvučen stomak, ali više od tog simpatičnog brdašceta nad kukuruzom ili besprekornih pločica, čak i više od onog što njima pokrivate, o vama govore vaše gaće, glasi početak ovog zanimljivog teksta kolumne koju je za muški magazin esquire.rs napisala Aleksina Đorđević.

Nonšalantni avanturista.

Mister nonšalancije uopšte ne nosi gaće. Ako niste stvarno ostali bez ijednih čistih gaća, a desi se, pokvari se mašina, ili ne stignu da se osuše, a fenom ste već jednom progoreli omiljene, dakle, ako se nije desilo, nego volite kako se osećate (seksi) bez donjeg veša, ili ste seksualni perpetuum mobile, pa vam se prosto ne isplati da ih oblačite, vi ste taj, pravi, autentični nonšalantni avanturista.

Kad vas vidi bez farmerica, odmah će znati.

Između ostalog i po tome kako ste brzo navukli te iste farmerice i s razoružavajućim osmehom izjavili: „Sad moram da palim, ćao, javi se nekad.“

Podvrsta nonšalantnog avanturiste je oslobođeni nonšalanti avanturista. On se, pre svega, oslobodio prve mladosti (izbrojao tri banke, kusur ništa), pa tesnih farmerki, te uglavnom nosi trenerke u stilu landara pišore (Gugl će vam dati zanimljive rezultate), a naročito se arogantno oslobodio svake nadmoćnosti. Slobodan se zaljubljuje smrtno, ženi se inspirativno i kad rastroši četiri banke, čudi se što je sam.

Ako niste taj, a želite da se okušate, nemojte se obeshrabriti kad pred njom ostanete u majici i čarapama, a ona umre od smeha. Ne smeje se ona vašem ponosu, nego je prizor muškarca bez gaća, u majici i čarapama... zabavan.

Da ste pravi nonšalantni avanturista, znali biste to. Iz iskustva.

Domaćin čovek

Nosi domaćinke. One bele, pamuk Arilje, kod Kineza 120 dinara.

I to je vaš deka, verovatno.

U suprotnom, to znači da vam mama kupuje veš i da imate 12 godina.

Znači, briši mali, idi gledaj porniće ko svaki normalan pretpubertetlija, pubertetlija, postpubertetlija... nema veze, briši. Deca ne čitaju magazine.

Halkmen

Trudi se da se kreće bez pantalona što je transparentnije moguće, pa se zato verovatno bavi nekom gladijatorsko-cirkuskom veštinom.

A, da, nosi tange.

Vidi, Halki, jasno mi je da je prekrivanje tvojih guznih polovina greh jer zaklanja sunce nasušno poput radioaktivnog oblaka nad Hirošimom, i zavidim ti beskrajno. Mislim, meni tange nisu tako stajale ni u šesnaestoj, pa sam postala nudista iz čistog otpora i nemoći, a onda su mi... zaboravi, tange na muškarcu iz žena izvlače najbolnije komplekse iz dubina potisnutog pubertetskog užasa, zato ti se podsmevaju. Furaj svoj fazon, boli te du... boli te štik... ma boli te baš!

Krasan primerak muškog roda

O hvala Bogu, te si normalan! Ili te barem taj lastiš koji otkrivaju te malo vrećaste pantalone, što ti kao malo vise, stoprocentno kvalifikuje, dok ne prođeš ostale testove. I još diskretni inicijali nekog brenda, ih, puslica! Cura će sa zadovoljstvom pretpostaviti da si ispod tih krasnih bokserica uredno podšišan, ako ne baš depiliran (no ako jesi depiliran, svaka ti čast, care, mi znamo kolika je to žrtva i cenimo tvoje junaštvo, bez zezanja), a i kad ostaneš u čarapama i gaćama, to će joj biti micasto, a ne... zabavno.

Ti znaš kako voliš da se osećaš uz žensko, ona zna da ćeš biti muško u svim glavnim stavkama (u krevetu, za stolom i pred TV-om).

Ti lepo reaguješ na njene napore da te uglanca i napravi čoveka od tebe (ima laku ruku, nećeš ni osetiti) i zato će te rado i posvećeno servisirati na sve najvažnije načine (u krevetu, za stolom, pred TV-om).

Bokserice su zakon.

Baletan

Obiluje podvrstama nosilaca slip gaćica. Umesto nekakvih izvikanih slika, na zidovima im vise prava remek-dela. Ogledala.

Bet-baletan bi se najradije sav obukao u slip.

Hodajuća reklama za prezervative. Elastičan, siguran, omogućava maksimum zadovoljstva, uz minimalan rizik. Od neposrednog kontakta.

Baletan crni labud

Satanista, sa lobanjom napred i šesticama pozadi. Na crnim gaćama. Kad se obuče, isto. Lobanja napred, šestice pozadi. Crno.

Samo ti misliš da si poseban, crni ti!

Znači, daso, koji god da si, sledeći put kad kreneš opušteno u najbezazleniju akciju na svetu – oblačenje gaća – zastani na trenutak u strahopoštovanju pred ovim činom.

Ili probaj kako ti stoje na glavi.