Beograd, Klubovi, Najave, Najbolje kafane, Nova godina, Restoran

Na prste jedne ruke mogu se izbrojati preostali dani u ovoj godini. Ukoliko još uvek ne znate gde biti na dočeku Nove 2016. godine preporučujemo Vam sledeća mesta:

 

KAFANA KOD GLUMCA

glumacpromo

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda uz sjajnu muzičku ekipu onda je doček nove godine u kafani Kod Glumca pravo mesto za vas! Ivana Milić i Nikola Bardak pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cena po osobi se kreće od 35 eur do 45 eur u zavisnosti od mesta za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Kod Glumca

 

ČUDNA NOĆ

ngpromo

Doček Nove godine 2016 u kafani Čudna Noć definitivno će biti na vrhu vaše liste novogodišnjih dočeka upravo zbog sjajne atmosfere i energije koju možete očekivati na ovom mestu. Za sjajan provod i igranje do jutra zadužen je Pozitiv bend a cene karata su za devojke 30 eura a za muškarce 35 eur, dok su rezervacije besplatne ili se posebno plaćaju.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Čudna noć

 

KAFANA DŽENTLMEN I DAMA

DŽENTLMEN I DAMA PROMO

Za vrelu atmosferu i spektakularni doček nove 2016. godine u kafani Džentlmen i Dama zadužen je Absolut bend. Cena karte za muškarce je 35 eur a za devojke je 30 eur. Rezervacije su besplatne ili se dodatno plaćaju u zavisnosti od mesta.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Džentlmen i Dama

 

KAFANA STARI BLAY

STARIBLAY

Za vrelu atmosferu i spektakularni doček nove 2016. godine u  kafani Stari Blay zaduženi su Jelena i Galliano bend, a čekaće vas i razna iznenadjenja u vidu poklona koje je kafana pripremila u saradnji sa agencijom Party travel. Cena karte je 26 eur, a rezervacije se posebno plaćaju.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Stari Blay

 

KAFANA ŠTIKLA I BURENCE U KOMITETU

stiklang (1)

Ukoliko ste željni sjajnog provoda onda je doček nove godine u kafani Štikla i burence u Komitetu pravo mesto za vas! Miroslav Mirče Radulović (Zvezde Granda) pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cena karte je 29 eur po osobi, a rezervacije se posebno plaćaju u zavisnosti od mesta za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Štikla i Burence

 

KAFANA PERPER MERAK

perpermerak

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda uz sjajnu muzičku ekipu onda je doček nove godine u kafani Perper Merak pravo mesto za vas! Kompromis bend pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cena karte za kafanski sto je 35 eur po osobi a rezervacija kafanskog stola je uračunata u cenu.

Više informacija o dočeku na Doček nove godine u kafani Perper Merak

 

KAFANA LUMPERAJ

flajer-NG-lumperaj1

Nadica Vermezović i Rokfeleri pobrinuće se da novogodišnji provod u kafani Lumperaj bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Prepustite se uživanju uz najveće hitove narodne muzike i sjajnoj energiji koja vlada u ovoj kafani. Cena karte je 25 eur gde je uključena neograničena konzumacija domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom cele večeri.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Lumperaj

 

KAFANA UZBUNA

uzbuna1 (1)

Za za sjajnu atmosferu i odličan provod zadužen je Stravinsi bend, a ulaz će vas koštati samo 10 eur. Piće se plaća po standardnim cenama, a rezervacije su besplatne ili se dodatno plaćaju u zavisnosti od mesta za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova Godina u kafani Uzbuna

JEDINA U KRAJU

Docek-Nove-godine-2016-kafana-Jedina-u-Kraju

Za za sjajnu atmosferu i odličan provod zadužen je All Inclusive bend, a u cenu karte od 3000 dinara uključena je neograničena konzumacija domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom cele večeri, kao i meze.

Više informacija o dočeku na Nova Godina u kafani Jedina u kraju

 

KALEMEGDANSKA TEREASA 

terasaang

Kalemegdanska Terasa tradicionalno organizuje doček Nove godine koji je spoj pravog hedonizma, i to uz bogatu novogodišnju trpezu na kojoj će se naći raznovrsni specijalite našeg šefa kuhinje, muzički program popularnog klubskog benda Camera Darling i veličanstveni pogled na čitav grad. Cena po osobi je 80 eur i ukljućuje elegantno mesto za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u restoranu Kalemegdanska Terasa

 

RESTORAN PRINCIPESSA

principessa

U cenu od 50 eur po osobi uračunato je apsolutno sve iz daljeg teksta u neograničenim količinama, nema skrivenih troškova niti mogućnosti za nestankom bilo čega iz ponude tako da vam novčanik bukvalno nije potreban. Za odličnu atmosferu i igranje do jutra biće zaduženi Petar Nisić i Bojana Maksimovski sa bendom koji mogu da zadovolje ukus najzahtevnijih gostiju jer sviraju sve  - od stranih evergrin hitova preko domaće zabavne muzike do popularnih folk hitova i starih hitova narodne muzike.

Više informacija o dočeku na Nova godina u restoranu Principessa

 

VILA JELENA

Vila-Jelena

Vila Jelena je jedno od glamuroznijih mesta za vrhunski doček Nove 2015. godine. Za muzički program biće zadužena sjajna Seka Aleksić i Aspirin bend koji će napraviti senzaciju.

Očekuju vas i trubači, penušavo vino u ponoć, bogat novogodišnji meni, strano i domaće alkoholno i bezalkoholno piće, a ovakva fešta koštaće Vas samo 120 evra.

Više informacija o dočeku na Nova godina u Vili Jelena

 

JAHTING KLUB KEJ

Docek-Nove-godine-2016-Jahting-Klub-Kej

Jahting Klub Kej Vas poziva da zajedno uplovite u 2016. godinu i da na jedinstven i nezaboravan način uz plovidbu na ekskluzivnim brodovima Kej 1 i Kej 2 u ponoć zamislite želju ispod novog mosta na Adi. Provedite najluđu noć drugačije od ostalih, uživajte u nečemu nesvakidašnjem. Početak programa je u 22:00h, a trajanje plovidbe je od 23:00h do 01:00h. Cena karata se kreću od 35 eur.

Više informacija o dočeku na Nova godina u Jahting klubu Kej

 

MOSKVA PALACE

Docek-Nove-godine-2016-hotel-Moskva-Palace

Za spektakularan doček u restoranu Moskva Palace pobrinuće se Maja Kiš i Domingo bend. Karte za ovaj doček koštaju od 32 eur po osobi i obuhvataju široku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i bogatu večeru. Budite na jednom od najboljih dočeka u Beogradu - u restoranu Moskva Palace.

Više informacija o dočeku na Nova godina u restoranu Moskva Palace.

 

SLAVIJA LUX

Docek-Nove-godine-2016-hotel-Slavija-Lux

Hotel Slavija Lux organizuje dva dočeka Nove godine. U restoranu Panorama, sa kojeg se pruža pogled na dobar deo Beograda, sviraće Izazov bend, dok u prizemlju hotela nastupaju Fantastico band i DJ Tecnic (Švajcarska), DJ Igor, DJ Mare i DJ Paul Max. Cena karata je 50 eur po osobi za restoran Panorama (u cenu je uračunata i rezervacija stola), dok je karta za Lux NYE party 32 eur. Oba dočeka obuhvataju široku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i hrane. Dočekajte Novu godinu uz jedan od najlepših pogleda u Beogradu.

Više informacija o dočeku na Nova godina u hotelu Slavija Lux.

 

BROD SAVA

Docek-Nove-godine-2016-brod-Sava

Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate na brod-restoranu Sava, zabavljaće Vas Sanela Vujnović i Igor Lugonjić. U cenu karte od 40 eur, pored elegantnog sedenja, uključena je u siroka ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i brojna predjela, jela sa roštilja i deserti.

Više informacija o dočeku na Nova godina na Brodu Sava.

 

KLUB BRANKOW

Nova-godina-Brankow

Dočekajte Novu godinu u jednom od najboljih klubova u gradu - Brankow. Na ovom dočeku ploče će vrteti DJ Peppe, DJ Dooshan i DJ Architect, što garantuje da će žurka biti odlična. Cena karata kreće se od 15 eur. Zamislite novogodišnju želju u Brankowu.

Više informacija o dočeku na Nova godina u klubu Brankow

 

KLUB CINEMA

lexington

Ne propustite najluđi doček Nove godine u klubu Cinema. Za fenomenalan provod i sjajnu atmosferu te večeri zadužen je Lexington bend koji će se pobrinuti da novogodišnji provod bude spektakularan i nadmaši sva vaša očekivanja! Osim odlične muzike čeka vas neverovatan izbor stranih pića. Rezervišite vaše mesto na vreme!

Više informacija o dočeku na Nova godina u klubu Cinema

 

KLUB TILT

tiltng (1)

Klub Tilt je jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu poznat po dobroj zabavi, vrhunskim žurkama, kvalitetnim DJ-evima i izvođačima i lepim devojkama. Ukoliko ste željni spektakularnog dočeka u fantastičnom ambijentu i vrhunskoj atmosferi za koju će biti zaduženi Dj Mirko i Dj Meex onda je ovo mesto definitivno za vas. Cena karte za mesto na šanku je 1500 dinara a rezervacije se dodatno plaćaju. Rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za jedan od najboljih dočeka u gradu!

Više informacija o dočeku na Doček Nove godine u klubu Tilt

 

KLUB TRANZIT

Docek-Nove-godine-2016-bar-Tranzit1

Bar Tranzit priprema interesantnu žurku za doček Nove 2016. godine. Tokom večeri imaćete priliku da Novu godinu dočekate čak pet puta, baš u trenucima kada je budu dočekivali i stanovnici Moskve, Atine, Londona, Rio de Žaneira i naravno - Beograda. Cena karata za ovaj doček je 25 eur. Doživite pet različitih Novih godina u Tranzitu.

Više informacija o dočeku na Nova godina u klubu Tranzit

 

KLUB UNDERGROUND

Docek Nove godine

Klub Undereground primrema jedan od najinteresantnijih dočeka Nove godine uz DJ Architecta i DJ TML . Cena karte za šank i barski sto je 1000 dinara, dobija se gratis jedno piće po izboru do ponoći.

Više informacija o dočeku na Nova godina u klubu Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com