Beograd, Klubovi, Najave, Najbolje kafane, Restoran, Srpska Nova Godina

Vreme je da krenete da planirate gde, šta, kako i sa kim ćete proslaviti srpsku Novu godinu. Ukoliko još uvek nemate odgovore na ova pitanja preporučujemo Vam sledeća mesta:

 

SEKA ALEKSIĆ U TEATRU

seka-srpska-424

Najveći i najmodernije opremljen klub u Beogradu sprema spektakularan doček i ove Srpske Nove godine uz fantastičnu atmosferu za koju će se pobrinuti Seka Aleksić! Ulaz je besplatan a rezervacije obavezne.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Teatro

 

SNEŽANA NENA NEŠIĆ I ALEKSANDAR ACKO PETROVIĆ U KLUBU CINEMA

cinema-srpska-424

Ne propustite najluđi doček Srpske Nove godine u klubu Cinema. Za fenomenalan provod i sjajnu atmosferu te večeri zaduženi su Snežana Nena Nešić i Aleksandar Acko Petrović koji će se pobrinuti da novogodišnji provod bude spektakularan i nadmaši sva vaša očekivanja! Ulaz je besplatan, cene pića regularne a rezervacije obavezne!

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Cinema

 

ANA NIKOLIĆ U KASINI

Docek-srpske-Nove-godine-2016-klub-Community-by-Kasina

Ana Nikolić priprema fenomenalnu atmosferu za doček Srpske Nove godine u klubu Kasina. Ulaz je 1000 rsd, cene pića su regularne a rezervacije obavezne. Budite na jednom od najboljih dočeka u gradu!

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Kasina

 

SENDI RIVERA U BETONU

Docek-srpske-Nove-godine-2016-klub-Beton

Svetski poznati DJ Sandy Rivera puštaće muziku na dočeku Srpske Nove godine u klubu Beton. Ulaz je 10 eur, cene pića su regularne a rezervacije obavezne. Dođite u Beton i đuskajte uz ritmove ovog čuvenog house DJ-a!

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Beton

 

SARA JOVANOVIĆ U TILTU

Docek-srpske-Nove-godine-2016-klub-Tilt

Sara Jovanović obradovaće goste kluba Tilt ekskluzivnim nastupom na dočeku Srpske Nove godine, a podršku će joj pružati DJ Ike i DJ Prema. Ulaz je besplatan, cene pića će biti redovne, a rezervacije su obavezne.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Tilt

 

ANTONELA, IMPERA BEND I DJ FLEXY U KLUBU ALOHA

Docek-srpske-Nove-godine-2016-klub-Aloha

Za sjajnu atmosferu i spekatkularan doček Srpske Nove godine zaduženi su Antonela i Impera bend i DJ Flexy, a u ponoć tu su trubači. Cena karte je 12 eur, a rezervacije se posebno plaćaju.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Aloha

 

JAMI U VANILI

Docek-srpske-Nove-godine-2016-klub-Vanilla

Za sjajan doček Srpske Nove godine u klubu Vanilla pobrinuće se pevačica očaravajućeg glasa, još lepšeg stasa, dugih nogu za igranje - tako je, govorimo o Jami! Pevačica je inače poznata po neprevaziđenoj atmosferi koju pravi tako da se nadamo se da ste spremni za vrelu atmosferu i igranje do jutra. Cena ulaza je 500 rsd, cene pića su regularne a rezevrvacije obavezne.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Vanilla

 

ŽILE HRAM U KLUBU HRAM

Docek-srpske-Nove-godine-2016-klub-Hram1

Klub Hram uvek garantuje odličan provod pa će tako biti i za doček Srpske Nove godine. Pristupačne cene alkoholnih pića kao i veseli ljudi svaku žurku u ovom klubu čine nezaboravnom, a za sjajnu muziku zadužen je Žile Hram! Poznat po držanju atmosfere na najvišem nivou, Žile nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ulaz je besplatan a čekaju vas i razne promocije pića.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u klubu Hram

 

ANA KOKIĆ U VILI JELENA

jelena-vila

Vila Jelena je jedno od glamuroznijih mesta za vrhunski doček Srpske Nove godine. Za muzički program biće zadužena sjajna Ana Kokić koji će napraviti senzaciju. Očekuju vas i penušavo vino u ponoć, bogat novogodišnji meni, strano i domaće alkoholno i bezalkoholno piće, a ovakva fešta koštaće Vas samo 50 eur.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u Vili Jelena

 

KUM I KUM BEND U KAFANI DALMATINAC

Docek-srpske-Nove-godine-2016-kafana-Fensi-Kafana

Kafana Dalmatinac priprema nezaboravan doček Srpske Nove godine, a za dobru atmosferu biće zaduženi Kum i Kum bend. Cena karata je 1500 rsd, što uključuje predjelo, roštilj i salatu, dok će cene pića biti svakodnevne.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u kafani Dalmatinac

 

JOVANA MILIĆ I ARCUS BEND U KAFANI ŠTA NAM TEŠKO

Docek-srpske-Nove-godine-2016-kafana-Sta-Nam-Tesko

Za sjajnu atmosferu i spekatkularan doček Srpske Nove godine zaduženi su Jovana Milić i Arcus bend. Ulaz je besplatan, a u zavisnosti od planirane potrošnje možete izvršiti rezervaciju.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u kafani Šta nam teško

 

IVANA I GALLIANO BEND U KAFANI U PROLAZU

Docek srpske Nove godine 2016 kafana U Prolazu

Dočekajte Srpsku Novu godinu u kafani U Prolazu! Za fantastičnu atmosferu biće zaduženi Ivana i Galliano bend. Cena karte je 14 eur, a rezervacije se posebno plaćaju. Sprema se još jedno sjano veče a na vama je samo da dodjete da se lepo provedemo.

Više informacija o dočeku na Srpska Nova godina u kafani U Prolazu