vesti

Kafanski život u Novom Sadu je jako bogat i za razliku od klubova, većina kafana ima program svakog dana u nedelji. U saradnji sa sajtom novisadnocu.com predstavljamo Vam najbolje kafane u Novom Sadu.

Kod Čika Jove

Kod Cika Jove

Fotografisano u kafani Kod Čika Jove

Kafana Kod Čika Jove je  jedna od najboljih boemskih i starogradskih kafana i pruža Vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Novog Sada. Poznata je po najboljem kafanskom četvrtku u gradu, "Pijanom četvrtku".

Lazino Kafanče

Lazino Kafance

Fotografisano u kafani Lazino Kafanče

Lazino Kafanče nalazi se u ulici Laze Telečkog 23, napoznatijoj party ulici u Novom Sadu i predstavlja mesto gde ćete se opustiti i uživati u svakom provedenom trenutku uz odličnu muziku i piće. Ponedeljkom je veče rakije, utorkom piva, a četvrtkom vina.

Sat

Sat

Fotografisano u kafani Sat

Kafana Sat nalazi se na Petrovaradinskoj tvrđavi, pored Sata sa pogledom na Dunav i ceo Novi Sad, i karakteriše je epitet glavnog after mesta u gradu. Najbolji provod u ovoj kafani je četvrtkom.

Moja Kafanica

Moja Kafanica

Fotografisano u kafani Moja Kafanica

Kafana Moja Kafanica je mesto koje svojim izgledom oživljava stara vremena i duh kafana s početka 20. veka. Ona predstavlja jedinstvenu kafanu u Novom Sadu, koja svojim ambijentom i domaćinskom atmosferom, prosto obećava ugodne trenutke. Najbolji dani za izlazak su Domaćinski ponedeljak i Akademska sreda bez reda.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 069 21 069 21 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Lazino Kafance 2

Fotografisano u kafani Lazino Kafanče

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com