vesti

U Novom Sadu važi nepisano pravilo da su najbolji izlasci četvrtkom i nedeljom. Vikendom je najveća gužva, a sredom se gotovo ništa ne dešava. U saradnji sa sajtom novisadnocu.com predstavljamo Vam najbolje klubove u Novom Sadu.

Paradiso

Paradiso-devojke-1

Fotografisano u klubu Paradiso

Klub Paradiso nalazi se u okviru SPENS-a i jedan je od simbola noćnog života Novog Sada. Renoviran, ali sa starim prepoznatljivim šmekom u jedinstvenom i ekskluzivnom enterijeru sa bogatim programom, pruža Vam neponovljivu kombinaciju za uživanje i provod u najvećoj diskoteci u Srbiji. U klubu petkom i subotom gostuju najveće zvezde naše muzičke scene, poput Jelene Karleuše, Leksinton benda, Dare Bubamare i Dženana Lončarevića.

Kafemat

Kafemat-masa-1

Fotografisano u klubu Kafemat

Klub Kafemat, koncept bar i restoran, nalazi se u ulici Sutjeska 2, na SPENS-u i postoji nešto više od dve godine. Vikendom Kafemat svojim gostima pruža kvalitetne svirke i nastupe vrhunskih DJ-eva, vraćajući u modu kvalitetne zvuke, dobre vibracije i groznicu subotnje večeri.

Muzej

Muzej-devojke-1

Fotografisano u klubu Muzej

Klub Muzej nalazi se na Petrovaradinskoj tvrđavi. Prelep ambijent, energija, dobra muzika i vrhunska atmosfera su samo deo neverovatnog provoda i zabave koju klub pruža svojim gostima.

Cuba Libre

Cuba libre-devojke-1

Fotografisano u klubu Cuba Libre

Klub Cuba Libre se nalazi u ulici Laze Telečkog 13, čuvenoj po brojnim klubovima i mestima za izlazak. Ovaj klub će Vas na trenutak prebaciti u toplije krajeve, zagrevajući Vam i dušu i telo. U tim trenucima razhladiće Vas najboljim koktelima, najkvalitetnijim rumom, stranim i domaćim pivom i svim onim pićima koja možete poželeti. Ovde se organizuje najčuveniji ponedeljak u gradu Monday Shufflin.

Pab Lazino Tele

Lazino tele-masa-1

Fotografisano u pabu Lazino tele

Pab Lazino Tele predstavlja prijatno mesto u kome možete provesti lepe trenutke sa svojim prijateljima, uz dobru muziku i veselu atmosferu. Svake večeri organizuju se svirke rok bendova, pa su  svi poklonici ovog zvuka bogatiji za jedno mesto na kome istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 069 21 069 21 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Kafemat-devojka-6

Fotografisano u klubu Kafemat

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com