Beograd, Koncerti, Najave, vesti

U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album “Dva zivota”, kojim je obelezio dve decenije uspesne karijere, folk pevač Saša Matić zapevaće publici 8. marta 2023. na solističkom koncertu u beogradskoj Štark Areni.

Iako je karijeru započeo jako mlad sa svega sedamnaest godina, svaki njegov rad beležio je vrtoglav uspeh i za veoma kratko vreme se našao u samom vrhu domaće folk scene. Muzičar od  rodjenja i po vokaciji i po opredeljenju sasvim zasluženo održava svoju visoko kotiranu poziciju. Iza njega stoji zapažen broj nagrada i priznanja kako za pevaca godine tako za hit odnosno album godine.

Osmomartovski koncert po mnogo čemu ce biti poseban i autentičan, jer označava krunu dosadašnje bogate karijere jednog od najpopularnijih i najboljih pevača sa ovih prostora, prepoznatljivog po moru ljubavnih i setnih pesama. Saša će s ljubavlju prirediti spektakl u kojem će te večeri naročito uživati dame budući da se odlučio za muzički ugođaj na Dan žena kada će publiku podsetiti i na svoje najlepše balade: "Kad prodje sve","Dva zivota",“Neke ptice nikad ne polete”, “Kad ljubav zakasni”, “Poklonite mi nju za rodjendan”, “Hocu da ostarim s’tobom” “Ruzmarin”, “Nađi novu ljubav”, “More tuge” i mnoge druge.  Matić će tom prilikom proslaviti i 20 godina profesionalne karijere.

– Prošlo je četiri godine od mog poslednjeg beogradskog koncerta i veoma se radujem druženju u Stark areni. Posebnu pažnju te večeri posvetiću damama i učiniću da im predstojeći Dan žena ostane u nezaboravnom sećanju – najavljuje popularni pevač.

Nenametljiv i harizmatičan Saša je omiljen medju kolegama te smo imali priliku da ga slušamo i kao gosta na mnogim koncertima. Posle niza uspesnih koncerata po regionu, dosao je red i na koncert, cetvrti po redu, u Stark Areni, za koje se uvek trazila karta vise.