Poznati, vesti

Jednostavno, dijamantsko vereničko prstenje predstavlja vanvremensku eleganciju, a nijedna devojka se ne bi žalila da dobije ovakav poklon.

Šta mislite o prstenu od 2.5 miliona dolara? Toliko je Majkl Daglas platio prsten koji je poklonio predivnoj Ketrin Zeta Džouns.

luksuz-nakit-prstenje-verenicko-najskuplje (6)

I dalje se ne zna pouzdana informacija o tome koliko tačno vredi prsten Kim Kardashian kojim ju je zaprosio Kanye West, ali sigurno je da cena nije ispod dva miliona dolara, iako mnogi nagađaju da ovaj prsten koji potpisuje čuvena dizajnerka nakita Lorejn Švarc, vredi čak i neverovatnih osam miliona dolara.

luxury-jewelry-kim-kardashians-engagement-ring (5)

Iako se Džej Lo razvela od Marka Entonija, zadržala je verenički prsten. Ovaj komad nakita vredan četiri miliona dolara, kreirao je Nil Lejn, a krasi ga plavi dijamant od 8.5 karata.

luksuz-nakit-prstenje-verenicko-najskuplje (3)

Ali, sa druge strane, zaista nije bitna samo cena. Iznenađujuće, najjeftiniji prsten na našoj listi pripada Kejt Midlton, Vojvotkinji od Kembridža. Košta “samo” oko 137.000 dolara.
Ne želimo da kažemo da dotični Princ štedi na njoj, već da naglasimo emotivnu vrednost ovog komada nakita. Taj prsten je pripadao njegovoj majci Princezi Dajani, koja ga je dobila kada na poklon kada je pristala da se uda za engleskog naslednika pre nekoliko dekada.

luksuz-nakit-prstenje-verenicko-najskuplje (4)

Novac vas ne može učiniti delom kraljevske porodice, ali vas može postaviti na vrh naše liste, što je izgleda bio cilj Ričarda Bartona kada je birao prsten za Elizabet Tejlor. Zanima vas cena njenog prstena? Pa recimo da je vredan kao 50 najnovijih Bentlija.

luksuz-nakit-prstenje-verenicko-najskuplje (7)

 

beogradnocu.com