Poznati, vesti

Kad čujete majka, odmah pomislite na žene domaćice koje voze kolica, nose široku odeću i jure za decom. Ko kaže da tako mora biti? Ove mame rade mnogo više od toga. A povrh svega, izgledaju seksipilno, zavodljivo i bolje od pola mladih devojaka danas. One su najlepše žene Hollywooda, koje i nakon porođaja izgledaju sjajno, što nije lako verujte nam.

Manekenka Heidi Klum ima četvoro dece, a radi kao model za Victoria's Secret. Da li ste dobro pročitali - četvoro dece! A pogledajte je samo:

hajdi klum

Nezaobilazna Angelina Jolie ima šestoro dece, troje usvojenih i troje bioloških. Ona je jedna od najlepših žena sveta, prezgodna mama, odlična glumica i dokazana humanitarka.

angelina-jolie-fashion-26-celebrity-65023_1600_1200

Pevačica Gwen Stefani je najotkačenija mama u svetu poznatih. Ima dvoje dece i vlastiti rock band kao i modnu liniju. Profesionalac, nema šta.

gwen

Provokativna i seksi Halle Berry je od misice i modela, došla do glume i dobila Oscara. U 41. godini izgleda bez greške, a ima jednu devojčicu.

halle bery

Simpatična Jessica Alba i Reese Witherspoon su takođe na našoj listi - uspešne i zgodne majke.

Jessica-Alba & Ris Witerspon

Najseksi guza Hollywooda, Jennifer Lopez, ima 40 godina i dvogodišnje blizance koji su joj prioritet, kaže ona. Sve u svemu, njena figura je na zavidnom nivou, kao i karijera.

J-Lo-191

Victoria Beckham ima tri sina i veoma uspešnu karijeru, iako je poznatija kao supruga nogometaša Davida Beckhama. Njena modna linija je dostigla popularnost, a pogledajte samo kako izgleda!

visctoria becham

Christina Aguilera je majka malom Maxu i uspešna pevačica, a nedavno je izjavila kako je majčinstvo neće sprečiti da iskazuje svoju seksualnost. Mi se Christina apsolutno slažemo.

149079-christina-aguilera--3

Još jedan model Victoria's Secreta, na našoj listi je Alessandra Ambrosio. Ova žena je jedna od najzgodnijih i najlepših u svetu, a koračala je pistom samo tri meseca nakon porođaja!

alessandra-ambrosio-s

Madonna ima 51. godinu i zaslužuje medalju za svoj izgled. Majka je dvoje biološke dece i dvoje usvojenih. Njen momak koji je model, mlađi je od nje 28 godina!

madonna2

Popularna Beyonce koja je već rasprodala sve karte za ovu turneju, ima devojčicu Blue Ivy i izgleda nikad bolje!

beyonce-seksi

Jennifer Garner ima dve predivne ćerkice sa Ben Affleckom, i jedna je od retkih mama koje svoju decu svakodnevno voze u školu i nazad.

jennifer-garner

Julia Roberts, koja je čak 11 puta bila na listi 50 najlepših ljudi na svetu po izboru časopisa People, jedna je od omiljenih glumica današnjice i majka je troje dece. Mi je prosto obožavamo!

juliaaa

Ne zaboravimo srpsku snajku, Adrianu Limu, koja je udata za našeg košarkaša Marka Jarića, i majka je male Valentine. Ova prelepa Brazilka je jedna od anđelčića Victoria's Secreta i na listi najlepših žena sveta.

adrianna lima

 

 

beogradnocu.com