Poznati, vesti

Nakon što je Lepa Lukić u rijalitiju „Parovi“ simulirala seks pred kamerama, što joj je zapalo u igri "masne fote", brojne kolege apeluju da se kraljica folka izbavi iz vile u kojoj ostali učesnici šoua loše utiču na nju.

Među prvima se pobunio Željko Šašić, zgrožen njenim učešćem.

- Mislim da njoj tamo nije mesto jer su svi ti učesnici teški anonimusi. Izgleda da je Lepoj toliko bilo dosadno kod kuće, pa je ušla u šou da prekrati tu dosadu. Žena, bre, ima nacionalnu penziju, šta će joj to u životu. Zašto je neko nije sprečio da uđe unutra, da ne pravi tu budalaštinu?! Daj da je vadimo odande. Vi novinari imate tu moć, preklinjem vas da je izbavite iz onog legla bluda. Šta ona radi tamo?! Da li je par s Borom Drljačom?! Možda se i smuvaju na kraju, nikad se ne zna. Je l‘ oni spavaju zajedno u istom krevetu?! - rekao je za Kurir Šašić iskreno pogođen.
Inače, Bora Drljača, koji je u paru s Lepom, odbija da spava s njom jer želi da bude u društvu Mace Diskrecije i Atine Ferari.

- Sve je to lepo, mi smo stari drugari, ali ja ne bih da spavam pored stare žene. Potpuno je drugačije kad bih sad legao pored tebe ili neke mlade devojke. Baš mi je problem što me je odabrala Lepa. Voleo bih da osetim miris neke mlade - rekao je Bora, a onda je počeo da masira Atinu dodirujući njene grudi i zadnjicu. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je otišao i kod Mace, stao je iza nje na traku za trčanje dok je vežbala i zapevao pesmu „Stari vuk“.

CUCA SE ONESVESTILA

Ivona Negovanović Cuca juče se onesvestila nasred kuće. Ukućani koji su se zatekli tu odmah su joj pritrčali u pomoć, nakon čega je obaveštena i produkcija. Njoj je prethodnog dana navodno opao imunitet, pa se žalila da joj nije dobro jer nije navikla na zatvoren prostor. Pre toga su tabloidi spekulisali da je trudna sa bivšim dečkom.