Poznati, vesti

Paris Fashion Week

Opšta ludnica u Parizu! Kim Kardashian umalo da padne na zemlju zbog vatrenih i navalentnih obožavalaca. Popularna Starleta je sa suprugom Kanyem i majkom Kriss Jenner pošla na jednu od revija koja se održava na nedelji mode u gradu svetlosti.

Untitled

Kada je izašla iz automobila, dočekalo je nekoliko stotina ljudi. Ipak, neki joj se i nisu baš mnogo obradovali, ali su izgleda potpuno poludeli za njom.

Untit

Iako je obezbeđenje pokušalo da je zaštiti, Vitalii Sediuk, bivši ukrajinski novinar, povukao je za noge i umalo oborio na zemlju. Srećom, obezbeđenje je brzo reagovalo, pa starleta nije povređena.

Untitled1

Tačno se na snimku može videti i čuti kako Kris Jenner glasno viče "Stani", kao i Kim kada je dozvala svog muža "Babe", koji je brzo krenuo ka njoj kroz ogromnu gužvu.

Untitled5

Vitalii Sediuk je inače poznat po napadima na poznate ličnosti, tako je pokušao da poljubi Breda Pita, za šta je i osuđen, u Kanu se zavukao ispod raskošne haljine glumice Amerige Ferere, poznatije kao Ružna Beti a pre dve godine je pokušao da poljubi Will Smita u usta, posle čega je dobio šamar, a ispred Leonarda Dikparija i Bredlija Kupera je klečao.

Untitled3

- Nadam se da je Kim dobro i da se neće naljutiti na mene, nisam mislio ništa loše. Kanye je jako srećan čovek što je ima, Kim je prava boginja! - izjavio je Vitalii Sediuk.

Pogledajte video snimak napada na Kim Kardashian:

 

beogradnocu.com