Holivud, Magazin, Show

One su lepe, zgodne, slavne, a nikad ne bi pomislili koliko mogu biti opasne... Sa ovim poznatim ličnostima se nemojte kačiti!

Naomi Campbell

naomi_campbell

Crna manekenka bila je sklona nasilju, barem sudeći po ranijim prijavama njenih zaposlenika i državnih službenika tokom godina. 2008. godine osuđena je za napad dvojice policajaca na aerodromu, a tri godine pre toga, pretukla je asistentkinju mobilnim telefonim. Zatim, 2000. godine je priznala krivicu za ovaj napad na asistentkinju i pretnju da će je baciti iz auta u pokretu.

Jenna Jameson

jenna-jameson

Jenna je prošle godine, tokom svog rođendana uhapšena zbog fizičkog napada na nepoznatu osobu. Godinu dana pre toga, bivša porno zvezda uhapšena je zbog vožnje u pijanom stanju nakon što se zabila u stub, a kasnije je zaradila i kaznu za vožnju bez vozačke dozvole.

Heather Locklear

heather-locklear

Kada je bila uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju, Heather je već imala prethodni prekršaj kada se zabila u saobraćajni znak i pobegla s lica mesta. Zatim, 2012. godine, Locklear je završila u bolnici nakon što je mešala alkohol i lekove.

Reese Whiterspoon

Glumica je tek prošle godine dobila etiketu "opasne devojke", nakon što se u javnosti pojavio video na kom se vidi kako Reese urla na policijace koji su zaustavili nju i njenog muža. Suprugu su dali alkotest, a Reese je u tom trenu podivljala. Nakon toga su je uhapsili, ali naravno, skandal nije prošao bez onog poznatog argumenta: "znaš li ti ko sam ja?!"

Michelle Rodriguez

Michelle -Rodriguez-05

Glumica s rekordnim brojem hapšenja - "divlja devojka", Michelle Rodriguez uhapšena je 2002. zbog tuče s cimerkom. 2003. godine, Michelle se branila od čak osim optužbi, većinom za prebrzu vožnju i vožnju pod uticajem alkohola. Za većinu njih, Michelle se proglasila nedužnom pa je odradila zatvorsku kaznu od 48 sati, društveno korisni rad u mrtvačnicama, i bila je na tromesečnom odvikavanju od alkohola.

Amanda Bynes

Prošle godine, Amanda je uhapšena u kući na Manhattanu zbog posedovanja marihuane. Optužena je i za uništavanje dokaza i ugrožavanja sigurnosti drugih ljudi. Naime, kada je policija došla po nju, Amanda je kroz prozor bacila bong, za kojeg je kasnije tvrdila da je vaza. Godinu pre toga, uhapše je zbog toga što se, vozeći pijana, udarila u policijski auto.

 

Izvor i foto:Tuvez/nydailynews

beogradnocu.com