Freestyler, Poznati, vesti

Nataša Bekvalac sama na žurki?

Sinoć je na splavu Freestyler održana velika humanitarna „1003 žurka“. Žurka je počela u ponoć, a podršku ovom projektu svojim prisustvom pružile su najveće domaće zvezde iz sveta muzike, glume, sporta i drugih sfera javnog života.

natasa bekvalac freestayler
Fotografisano na Splav Freestyler

Na samom ulasku na splav Freestyler, naš pogled se zaustavio na lepoj pevačici Nataši Bekvalac. Ono što nas je začudilo, jeste, da je novosadska barbika došla sama i bez pratnje. Iako smo navikli da je viđamo u društvu mnogih zgodnih muškaraca, ovog puta je Nata bila sama. Bez obzira na to, ona je pozitivno zračila i samom pojavom privukla pažnju, pa joj niko nije ni trebao.

natasa bekvalac freestayler

Fotografisano na Splav Freestyler

Nataša Bekvalac poslednjih dana, otkako nas je zadesila nesreća i poplave, itekako učestvuje u akciji pomoći, pa je tako i sama donirala nekoliko tona stvari ugroženima. Kako je ranije izjavila, ne voli o tome puno da priča, ali apeluje na sve ljude da konkretno pomognu ljudima, umesto što gube vreme na sporedne stvari.

free

Fotografisano na Splav Freestyler

Rezervacije za sve naredne događaje možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa prestoničkim provodom.

 

beogradnocu.com