Poznati, vesti

Otkako se prošle nedelje iz Francuske vratila sa novom sportskom protezom, Nataša Kovačević svaki dan započinje i završava sa košarkaškom loptom. Međutim, u pauzama između obaveza na fakultetu i rekreacije, najhrabrija Srpkinja voli malo i da uživa.

Tako je Nataša iskoristila priliku da se na rođendanskoj žurki  lista "Alo!" uslika i sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Očigledno je košarkašica veliki fan naše zvezde, s obzirom na komentar i fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama. Sudeći prema fotografiji, Ceca je bila oduševljena Natašom koju je čvrsto zagrlila.

- Iiii napokon!! Majka nacije! - pohvalila se Nataša svojim pratiocima na Instagramu i Facebook-u uz postavljenu fotografiju.

1978884_10205173998657413_5044490276404926777_n

Pevačka zvezda Ceca Ražnatović bila je glavni gost na ovoj proslavi i postala zaštitno lice novog "Alo!" pripejd broja 068, koji su svi čitaoci dobili uz novine sa 50 dinara kredita.

Podsetimo, košarkašica Nataša Kovačević, preživela je tešku saobraćajnu nesreću u Mađarskoj, zbog koje joj je amputirana noga ispod kolena. Reprezentativka je nakon amputacije hrabro i bez ustezanja počela sa ponovnim uključivanjem u normalne životne tokove, čime služi kao inspiracija ljudima u zemlji, ali i van njenih granica.

Instagram/Facebook

beogradnocu.com